Συμμαχία ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για ανατροπές

Gazzetta team
Συμμαχία ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για ανατροπές

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης και ο Δημήτρης Μελισσανίδης συμφώνησαν για συμμαχία με σκοπό την ανατροπή του σημερινού καθεστώτος της ΕΠΟ.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών, ενώ τα είπαν από κοντά στο «Παλατάκι» της Καλαμαριάς.

Πάντως, στη Θεσσαλονίκη ακούστηκε πως είχαν μυστικό τετ α τετ πριν από τα παραπάνω και μίλησαν για ποδόσφαιρο. Ο Σαββίδης και ο Μελισσανίδης γνωρίζονται πολύ καλά και έχουν αμοιβαία συμπάθεια, ενώ τους ενώνει και η καταγωγή τους και είναι περήφανοι για τις ρίζες τους.

Ενάντια στον Μαρινάκη

Σύμφωνα με τη Live Sport, ο Μελισσανίδης χαρακτηρίζει τον Σαββίδη «Ποντιάρα» λόγω της ενεργού συμμετοχής του στα κοινά των Ποντίων, ενώ υπάρχει και δεύτερο σημείο επαφής τους και είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Σαββίδης με τον ΠΑΟΚ και ο Μελισσανίδης με την ΑΕΚ στοχεύουν στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο ομογενής επιχειρηματίας στο παρόν και ο «Τίγρης» στο άμεσο μέλλον.

Ετσι, υπάρχει ένας άτυπος συνασπισμός ενάντια σε ό,τι θεωρούν πως αντιπροσωπεύει αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός. Οι δύο άντρες θεωρούν πως το παρασκήνιο δεν θα βασιλεύει και ο τίτλος του πρωταθλητή θα κρίνεται μόνο μέσα στο γήπεδο.

Μαζί και ο Αλαφούζος

Σε αυτή την προσπάθεια παίρνει μέρος και ο Παναθηναϊκός, καθώς ο Ιβάν Σαββίδης τα είπε και με τον Γιάννη Αλαφούζο, όταν ο τελευταίος βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα του τριφυλλιού με τον ΠΑΟΚ.

Αλλαγή και στην ΕΠΟ

Άλλωστε, ο Mr ΣΚΑΪ ήταν ο πρώτος που ήρθε σε κόντρα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και στη συνέχεια ακολούθησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με αφορμή τον ΟΠΑΠ. Τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και η ΑΕΚ θέλουν αλλαγή και στην ΕΠΟ, καθώς πιστεύουν ότι ελέγχεται από τον Ολυμπιακό.

Ο άνθρωπος που θα προσπαθήσει να βρει λύσεις είναι ο Θοδωρής Ζαγοράκης για αυτό και ανέλαβε σύμβουλος του Σαββίδη σε επιχειρησιακά θέματα. Από την ΑΕΚ αναζητά λύσεις ο Μελισσανίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα