Τουρνουά για τον Λίμπρεχτς

Gazzetta team
Τουρνουά για τον Λίμπρεχτς

bet365

Ο Τάις Λίμπρεχτς αναμένεται να επισκεφτεί ξανά την Ελλάδα κοντά στο Πάσχα και οι ιθύνοντες του Άρη προγραμματίζουν τη διεξαγωγή φιλικού τουρνουά προς τιμήν του.

Ο 72χρονος, πλέον, Ολλανδός πρώην προπονητής βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και συναντήθηκε με τους βετεράνους του Άρη, ο οποίος ήταν η πρώτη του ομάδα στην Ελλάδα το 1984. Η παρουσία του στην πόλη ξύπνησε αναμνήσεις και οι άνθρωποι της ομάδας σκέφτονται να τον τιμήσουν με τον τρόπο τους.

Ο Λίμπρεχτς αναμένεται στη χώρας μας ξανά κοντά στην περίοδο του Πάσχα και στον Άρη σκέφτονται να διοργανώσουν ένα τουρνουά βετεράνων από τις ομάδες που έχει προπονήσει ο Ολλανδός, δηλαδή τον Άρη, τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό και τον Ηρακλή, προκειμένου να τον τιμήσουν. Η τελική μορφή του αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά τις συζητήσεις με τους συλλόγους βετεράνων των άλλων ομάδων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα