Έτοιμος με Πλατανιά ο Μασάντο

Δημήτρης Τομαράς
Έτοιμος με Πλατανιά ο Μασάντο

bet365

Ο Μασάντο είναι καθημερινά σε όλο και πιο καλή κατάσταση. Σύντομα θα αρχίσει ασκήσεις με μπάλα ενώ αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμος με τον Πλατανιά. Συνεχίζει το πρόγραμμά του ο Τόρες.

Ο Πορτογάλος παίκτης των Πειραιωτών εκτός από τρέξιμο στο γήπεδο έκανε και γυμναστήριο την Τρίτη ανεβάζοντας για τα καλά στροφές. Ο Πάολο Μασάντο κάνει μεγάλη προσπάθεια ώστε να επανέλθει το συντομότερο δυνατό στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, αφήνοντας πίσω τον τραυματισμό του.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής πρόκειται να είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πλατανιά στα Χανιά, που θα γίνει στις 19 Οκτωβρίου. Θα αρχίσει μάλιστα σύντομα ασκήσεις με μπάλα. Το θετικό για τον Μίτσελ είναι πως και ο Λεάντρο Σαλίνο μπήκε σε διαδικασία πλήρους επανένταξης στις προπονήσεις.

Όσον αφορά στον Μιγκέλ Τόρες παρουσιάζει και αυτός σαφή βελτίωση. Ο Ισπανός μπακ εξακολουθεί να κάνει το πρόγραμμά του με αυξημένους πια ρυθμούς με στόχο να μπει σε αγωνιστική δράση όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα