Τα λέει με τους οπαδούς ο Σαββίδης

Τα λέει με τους οπαδούς ο Σαββίδης

Gazzetta team
Τα λέει με τους οπαδούς ο Σαββίδης

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται στο άμεσο μέλλον να συναντηθεί με τους οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ, προκειμένου να συζητήσουν μια σειρά θεμάτων που αφορούν την ομάδα.

Οι οργανωμένοι του «δικέφαλου» έχουν ζητήσει εδώ και καιρό να συναντηθούν με τον Σαββίδη, προκειμένου να του εκφράσουν τις απόψεις τους για κάποια θέματα που αφορούν την ομάδα, να ακούσουν τις δικές του και να πορευτούν μαζί για το καλό της ομάδας. Πλέον, η επιθυμία τους όπως όλα δείχνουν θα γίνει πράξη, αφού το θέμα αναμένεται να δρομολογηθεί μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ θα δεχτεί την αντιπροσωπεία των οπαδών, ενώ ένα από τα θέματα για τα οποία θέλουν να συζητήσουν είναι και αυτό του Έργκις Κάτσε στις προπονήσεις, καθώς ο νεαρός Αλβανός και το μέλλον του αποτέλεσε σημείο προβληματισμού στις κερκίδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα