«Είναι μια χαρά στον Ολυμπιακό ο Μήτρογλου»

«Είναι μια χαρά στον Ολυμπιακό ο Μήτρογλου»

Gazzetta team
«Είναι μια χαρά στον Ολυμπιακό ο Μήτρογλου»

bet365

Οι εμφανίσεις του Μήτρογλου έχουν ήδη φουντώσει την φημολογία σχετικά με το μέλλον του, αλλά στον Ολυμπιακό ρίχνουν τους τόνους.

Ήδη έχει αρχίσει να γίνεται κουβέντα για το αν θα ανανεώσει στους πρωταθλητές Ελλάδας με καλύτερους οικονομικά όρους ή αν θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού, ωστόσο στο στρατόπεδο των «ερυθρολεύκων» επιδιώκουν να παραμείνει προσγειωμένος και αφοσιωμένος και να μην αποπροσανατολιστεί.

Η θέση της διοίκησης είναι ξεκάθαρη: «Αφήστε ήσυχο τον Μήτρογλου. Μην ασχολείστε με συμβόλαια, με ρήτρες και με μεταγραφές Οκτώβρη μήνα. Θα εκτεθείτε. Δεν μπορείτε να ξέρετε εσείς τι συμφωνίες έχει ο Ολυμπιακός με τον Κώστα».

Και συμπληρώνουν: «Ο Κώστας είναι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό. Είναι χαρούμενος γιατί παίζει μπάλα και σκοράρει στον Ολυμπιακό. Αυτό θέλει το παιδί. Να παίζει μπάλα και να βάζει γκολ στον Ολυμπιακό. Δεν είναι σαν άλλους… Ούτε έχει κανένα νόημα να βγαίνουμε να λέμε ότι ο Μήτρογλυο θα πάει δεξιά ή αριστερά, στην Αγγλία, στη Ρωσία κ.ο.κ. Ο Μήτρογλου είναι μια χαρά εδώ και γιατί να μην συνεχίσω εδώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα