O Καντονά μιλάει για ντέρμπι και κρίση!

Δημήτρης Τομαράς
O Καντονά μιλάει για ντέρμπι και κρίση!

bet365

Ο Ερίκ Καντονά μίλησε στον γαλλικό Τύπο για τα ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και την κρίση στην Ελλάδα.

Ο Καντονά συνεχίζει την ποδοσφαιρική του περιήγηση ανά τον κόσμο φτιάχνοντας ντοκιμαντέρ για τα μεγάλα ντέρμπι. Στις 9 Οκτωβρίου το Canal + Sport θα προβάλλει το ντοκιμαντέρ του με τίτλο "Looking for Athens".

Ο Γάλλος άσος παραδέχεται πως "πρόκειται για ένα από τα πιο καυτά ντέρμπι της Ευρώπης. Είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα σε ομάδα που έχει υποστηρικτές που προέρχονται από πιο υψηλές οικονομικές βαθμίδες της κοινωνίας και σύλλογο που υποστηρίζεται από εργάτες και πιο απλό κόσμο".

Μέσα από τις μνήμες παικτών που πέρασαν από την Ελλάδα, όπως οι Καρεμπέ, Σισέ και Μπουμσόνγκ ο Καντονά επιχείρησε να δώσει μία όσο το δυνατόν πιο καλή εικόνα για την "μεγάλη μάχη της Αθήνας. Την αναμέτρηση δύο αντιπάλων που έχουν κόντρα από πολύ παλιά", όπως σχολιάζει.

Εκείνο που επηρέασε πιο πολύ τον Γάλλο άσο ήταν η κρίση. "Στην Ελλάδα πλέον οι πιο πολλές οικογένειες έχουν άλλες προτεραιότητες. Είναι πολύ πιο σημαντικό από το ποδόσφαιρο να πρέπει να βρεις τρόπο να ζήσεις και να βάλεις φαγητό στο τραπέζι για τα παιδιά σου.

Ειλικρινά δεν περίμενα στο κέντρο της Αθήνας να δω τόσα κλειστά μαγαζιά. Δίχως υπερβολή το 70% των καταστημάτων ή έχουν κλείσει ή δεν έχουν δουλειά. Ναι υπάρχουν αυτά και δεν απέχουν μακριά από εμάς. Όσο για την Ολυμπιάδα και το τι άφησε πίσω αν και αρχικά έγιναν κάποια βήματα μετά όλα σταμάτησαν...

Εγκαταστάσεις που κοστίζουν εκατομμύρια λειτούργησαν επί της ουσίας για μικρό χρονικό διάστημα. Καλύτερα είναι αυτά τα γήπεδα να δοθούν σε σχολεία και μικρά παιδιά παρά να κάθονται εκεί και να 'σκουριάζουν'...", διαπίστωσε μεταξύ άλλων ο Καντονά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα