Με απουσίες απέναντι στη Βέροια

Με απουσίες απέναντι στη Βέροια

Gazzetta team
Με απουσίες απέναντι στη Βέροια

bet365

Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα υποδεχθεί την Βέροια με αρκετές απουσίες για την 7η αγωνιστική.

Η προετοιμασία των ερυθρολεύκων» για το ματς με τη Βέροια ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση το Σάββατο. Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν επάνω στην τακτική, ενώ έκαναν και στημένες φάσεις.

Ο Πάουλο Μασάντο έκανε έντονο ατομικό στο γυμναστήριο και το γήπεδο. Μικροενοχλήσεις στον δικέφαλο μηριαίο αριστερά αισθάνθηκε ο Σαλίνο και δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα. Το ίδιο συνέβη με τον Ντομίνγκεζ, στον δεξιό προσαγωγό, ενώ μικροενοχλήσεις ένιωσε ο Μπονγκ στον αριστερό προσαγωγό.

Οι τέσσερις παίκτες δεν υπολογίζονται για το ματς με τη Βέροια και έμειναν εκτός αποστολής από τον Μίτσελ. Ταυτόχρονα το πρόγραμμά του συνέχισε ο Μιγκέλ Τόρες.

Αναλυτικά η αποστολή για το παιχνίδι με τη Βέροια: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Φουστέρ, Χολέβας, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Βάις, Γιαταμπαρέ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα