«Να εκμεταλλευτούμε την κούραση του Ολυμπιακού»

Gazzetta team
«Να εκμεταλλευτούμε την κούραση του Ολυμπιακού»

bet365

Ο Μαχαμαντού Σισοκό αναφέρθηκε στις δυσκολίες του αγώνα της Βέροιας με τον Ολυμπιακό, αλλά και στις πρώτες του εντυπώσεις από την Ελλάδα

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:

Για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό:
«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά εάν παίξουμε καλά και είμαστε συμπαγείς ίσως μπορέσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός ίσως είναι κουρασμένος και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό.

Για την ψυχολογία της ομάδας:
«Τα τελευταία δύο παιχνίδια δεν είχαμε καλά αποτελέσματα. Οι φίλαθλοί μας όμως μας εμπιστεύονται και θα πρέπει να δώσουμε τα πάντα για ένα καλό αποτέλεσμα. Η χώρα είναι καλή, πολύ διαφορετική από τη Σκωτία και μου αρέσει να παίζω στην Ελλάδα. Υπάρχουν καλοί παίκτες και αν εξαιρέσεις τον Ολυμπιακό όλες οι άλλες ομάδες είναι λίγο πολύ στο ίδιο επίπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα