«Δεν έχουν μεγάλη διαφορά Ολυμπιακός-Άντερλεχτ»

«Δεν έχουν μεγάλη διαφορά Ολυμπιακός-Άντερλεχτ»

Δημήτρης Τομαράς
«Δεν έχουν μεγάλη διαφορά Ολυμπιακός-Άντερλεχτ»

bet365

Την γνώμη πως ο Ολυμπιακός και η Άντερλεχτ δεν απέχουν και πολύ εξέφρασε αναλυτής από το Βέλγιο που μίλησε για ένα ανοιχτό και δύσκολο ματς και για τις δύο ομάδες.

Ο Γκι Βαντερσμίσεν, που αναλύει και εξηγεί ποδοσφαιρικά παιχνίδια εδώ και πολλά χρόνια, κατέθεσε τις σκέψεις του για το Άντερλεχτ-Ολυμπιακός στο voetbalbelgie.be. «Δεν έχουν μεγάλη διαφορά ο Ολυμπιακός Άντερλεχτ. Δεν απέχουν και τόσο οι δύο αντίπαλοι.

Προσωπικά περιμένω ένα ανοιχτό και δύσκολο ματς και για τους δύο», τόνισε αρχικά για να συμπληρώσει: «Πρέπει να ξεκαθαρίζουμε κάθε φορά το εξής: τα εθνικά πρωταθλήματα δεν έχουν καμία σχέση με το Τσάμπιονς Λιγκ. Πρόκειται για διοργάνωση με μεγάλο επίπεδο δυσκολίας που ξεπερνά ακόμα και τα κορυφαία πρωταθλήματα».

Για την Άντερλεχτ διαπίστωσε πως «μέχρι στιγμής δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα. Για εκείνη το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να δείξει τεράστια προσοχή, ειδικά στο πρώτο εικοσάλεπτο. Σε μία τέτοια διοργάνωση φαίνονται οι πραγματικά μεγάλες ομάδες».

Καταλήγοντας υποστήριξε ό,τι «είναι η στιγμή να δείξει κάτι η Άντερλεχτ. Εκπροσωπεί το Βέλγιο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να παίξει ποδόσφαιρο αξιώσεων και όχι την μπάλα που βλέπουμε έως τώρα. Ατομικά έχει μονάδες ικανές να κάνουν την διαφορά. Στο σύνολό τους όμως δεν έχουν βρει την απαιτούμενη χημεία.

Η ελληνική λίγκα; Είναι ένα πρωτάθλημα όπου ξεχωρίζει ο Ολυμπιακός όμως δεν έχει αισθητή απόκλιση από το βελγικό. Η Άντερλεχτ πρέπει να βασιστεί στην δική της δύναμη και αυτή της έδρας της. Το γεγονός πως παίζει στο γήπεδό της, της δίνει ένα έξτρα πλεονέκτημα απέναντι σε έναν αντίπαλο που χρίζει προσοχής.

Και αυτό διότι και εκείνος θέλει το αποτέλεσμα ενώ έχει και επικίνδυνους παίκτες. Είναι ενδεχομένως και μία ευκαιρία να πάρει... ρεβάνς από την ήττα της στο φιλικό που είχε δώσει στην έδρα του Ολυμπιακού».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα