Έψαχνε τον παρατηρητή ο Κομπότης!

Gazzetta team
Έψαχνε τον παρατηρητή ο Κομπότης!

bet365

Ο Γιάννης Κομπότης ήταν έξαλλος για το ότι οι σεκιούριτι του γηπέδου της Ριζούπολης δεν τον άφηναν να μπει στα αποδυτήρια της ομάδας του, ψάχνοντας τον παρατηρητή για να του τα ψάλει!

΄Ήταν που ήταν «σκασμένος» από την ήττα του Λεβαδειακού με 4-2 από τον Απόλλωνα, ήρθε και το περιστατικού με τους σεκιούριτι για να τον... τρελάνει! Όπως αναφέρει το Goal, ο Κομπότης ήθελε να πάει στα αποδυτήρια μετά το ματς, αλλά δεν τον άφηναν! Οργισμένος ζήτησε τον παρατηρητή!

«Φέρτε μου τον παρατηρητή, από πότε δεν αφήνουν πρόεδρο ομάδας να μπει στα αποδυτήρια;», φέρεται να είπε, με τον Θανάση Βέλλιο να του... κάνει το χατήρι και να εμφανίζεται προσπαθώντας να τον ηρεμήσει. Την ίδια στιγμή, είχε και κάποιους οπαδούς των γηπεδούχων να... παίζουν με τον πόνο του και να του φωνάζουν να πάρει δανεικούς για να σωθεί η ομάδα του!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα