Τα... έψαλε ο Μίτσελ σε Βάις και Κάμπελ

Τα... έψαλε ο Μίτσελ σε Βάις και Κάμπελ

Gazzetta team
Τα... έψαλε ο Μίτσελ σε Βάις και Κάμπελ

bet365

«Χώσιμο» από τον Μίτσελ στους Βάις και Κάμπελ στην ανάπαυλα του αγώνα με τον Πανιώνιο, λέγοντάς τους πως με... περπάτημα, δεν κερδίζονται τα παιχνίδια.

Σε έξαλλη κατάσταση μπήκε ο Ισπανός στα αποδυτήρια στο ημίχρονο το σαββατιάτικου αγώνα κι έβαλε άγριο «χέρι» στους παίκτες του. Ο 50χρονος τεχνικός είχε πολύ έντονα παράπονα από τους παίκτες, ενώ δεν δίστασε να κάνει και προσωπικές παρατηρήσεις, εστιάζοντας στους Βλάντιμιρ Βάις και Τζόελ Κάμπελ.

«Τι κάνετε μέσα στο γήπεδο; Είναι εικόνα αυτή που παρουσιάζετε; Σχεδόν περπατάτε και κάνετε συνεχώς λάθη. Δεν βοηθάτε ούτε στην άμυνα, ούτε στην επίθεση. Αλλάξτε συμπεριφορά αμέσως. Προσπαθήστε περισσότερο, ξυπνήστε και βοηθήστε την ομάδα», ανέφερε ο Μίτσελ σύμφωνα με τον «Γαύρο», ενώ στη συνέχεια απευθυνόμενος και στους υπόλοιπους είπε:

«Νομίζετε ότι περπατώντας κερδίζονται τα παιχνίδια; Συνέλθετε και βγείτε εκεί έξω να πάρετε τη νίκη»!

Προηγουμένως ο τεχνικός των Πειραιωτών τους είχε πει στις παρατηρήσεις του: «Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνετε. Συγκεντρωθείτε και παίξτε με μυαλό. Πριν από το παιχνίδι σας εξήγησα πως θα παίξουν και ότι θα προσπαθούν μόνο με αντεπιθέσεις. Είπαμε τι πρέπει να κάνετε για να δημιουργήσουμε φάσεις κι εσείς κάνετε του κεφαλιού σας...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα