Ναβάρο: «Μπορούμε τη νίκη»

Gazzetta team
Ναβάρο: «Μπορούμε τη νίκη»

bet365

Για το αυριανό παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο μίλησε ο παίκτης των Αρκάδων Χουάν Ναβάρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Η ομάδα βρίσκει τα πατήματά της. Οι παίκτες κατανοούν όσα ζητάει ο προπονητής και τα βγάζουμε μέσα στο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες με φιλοδοξίες και διάθεση να δείξουν πράγματα στον κόσμο που θέλουν να κάνουν το άλμα στην καριέρα τους και αυτό τους κάνει πολύ επικίνδυνους».

Για το που θα κριθεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Εμείς θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε όσα μας πει ο προπονητής μας και να μην δεχτούμε γκολ. Έχουμε κάνει γκολ σε κάθε παιχνίδι και πιστεύω ότι θα σκοράρουμε και στη Λεωφόρο».

Για αν μπορεί ο Αστέρας τη νίκη: «Σίγουρα μπορούμε τη νίκη. Ο Αστέρας έχει δείξει ότι σε κάθε ματς παίζει για τη νίκη και αυτό έχει φανεί και σε άλλες έδρες όπως του ΠΑΟΚ ή του Ατρομήτου και αυτό θα προσπαθήσουμε και με τον Παναθηναϊκό».

Για το ποιο στοιχείο θα καθορίσει το αποτέλεσμα: «Η ομάδα πρέπει να μην δεχτεί γκολ και να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα της δοθούν. 'Έχω δει τον Παναθηναϊκό και έχει καλούς και γρήγορους παίκτες και πιστεύω ότι με την έλευση του Φιγκερόα θα δυναμώσει αρκετά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα