Με Μπαράλες και Κουρμπέλη ο Αστέρας

Gazzetta team
Με Μπαράλες και Κουρμπέλη ο Αστέρας

bet365

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για το ματς της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό και οι δύο παίκτες συμπεριελήφθησαν στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Σάκης Τσιώλης.

Ο τεχνικός των Αρκάδων ανακοίνωσε αποστολή μετά την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου και συγκριτικά με το προηγούμενο ματς στη Σούπερ Λιγκ, υπάρχουν αλλαγές. Ο έμπειρος τεχνικός πήρε μαζί του ξανά τον Ζαραδούκα, αλλά και τους Κουρμπέλη και Μπαράλες, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Ουρτάδο, Μουνάφο, Σέτι και Κάφα.

Αναλυτικά η αποστολή: Ερνάντεζ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Κοντοές, Πιπίνης, Ζαραδούκας, Λισγάρας, Γκόιαν, Κουρμπέλης, Ζησόπουλος, Εντό, Ουσέρο, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Γκρατσίνι, Μπαράλες, Χουάνμα, Καράσκο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα