Βενγκέρ: «Να μείνω στην Αρσεναλ»

Βενγκέρ: «Να μείνω στην Αρσεναλ»

Gazzetta team
Βενγκέρ: «Να μείνω στην Αρσεναλ»

bet365

Την επιθυμία του να παραμείνει στην Αρσεναλ εξέφρασε ο Αρσέν Βενγκέρ. Τι είπε για τη στήριξη που έχει από τον Κροένκε.

Ο Αρσέν Βενγκέρ σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε εξέφρασε την επιθυμία να μείνει για πάντα στην Αρσεναλ. Ο Αλσατός τεχνικός μίλησε

Για την επιθυμία παραμονής του στην Άρσεναλ:

«Είναι τιμή μου να έχω την στήριξη του Σταν Κροένκε. Είναι πολύ θετικό για μένα. Μακάρι να μείνω για πάντα στην Άρσεναλ γιατί αυτό θα σημαίνει ότι είμαι… αθάνατος (γέλια). Αγαπώ πολύ αυτήν την ομάδα, φυσικά. Είμαι πολύ ευτυχισμένος γιατί σε αυτό το κλαμπ, εδώ και 17 χρόνια που είχαμε καλές και κακές μέρες, πάντα όλοι έδειχναν πίστη σε μένα και είχα την στήριξη της ομάδας».

-Για την μακροχόνια παραμονή του στην Άρσεναλ

«Όχι, δεν το περίμενα. Πάντα έλεγα ότι σε αυτήν την δουλειά πρέπει να φέρεσαι σα να πρόκειται να μείνεις για πάντα αλλά να ξέρεις ταυτόχρονα ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να φύγεις… Έτσι το αντιμετωπίζω. Θέλω να κάνω καλά την δουλειά μου όσο είμαι εδώ και δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για την Άρσεναλ».

-Για το αν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του

«Θέλω να αφοσιωθώ στις υποχρεώσεις της ομάδας. Δεν νομίζω ότι κανείς αμφισβητεί την αφοσίωσή μου στον σύλλογο αυτόν. Θέλω να ξέρω ότι έχω κάνει αυτό που πρέπει και μετά θα δούμε και αυτό το θέμα. Αν έχω ένα καλό πράγμα στην δουλειά μου, είναι ότι δεν χρειάζομαι πολλά λόγια για να ανανεώσω. Δεν ξέρω πότε θα υπογράψω νέο συμβόλαιο, δεν είναι αυτό το βασικό θέμα μου αυτή την στιγμή».

- Για τις προτάσεις που είχε από άλλες ομάδες και το αν σκέφτηκε να αποχωρήσει

«Ναι, απέρριψε αρκετές προτάσεις όλα αυτά τα χρόνια γιατί αξιολογούσα τι έχω εδώ και τι θα αφήσω αν φύγω. Είναι πολύ σημαντικό στην δουλειά αυτή να ξέρεις τι θες γι’ αυτό και πάντα μετρούσα πολύ το τι μου προσφέρει αυτή η ομάδα».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα