Πρόβλημα ο Μίτροβιτς και η πίεση!

Πρόβλημα ο Μίτροβιτς και η πίεση!

Gazzetta team
Πρόβλημα ο Μίτροβιτς και η πίεση!

bet365

Ο Παρ Μπίλιτς, ρεπόρτερ της Άντερλεχτ στο Sport Foot Magazine, μεταφέρει στο gazzetta.gr το ρεπορτάζ της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους δύο ματς, αυτό με τον Φωκικό στο Κύπελλο και με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη μέχρι το ματς με την Άντερλεχτ στην Ευρώπη, ωστόσο όσο περνούν οι μέρες το ενδιαφέρον για το παιχνίδι με τους Βέλγους ολοένα και αυξάνεται. Ο Παρ Μπίλιτς, δημοσιογράφος με εμπειρία στα της Άντερλεχτ, θα γράφει στο gazzetta.gr από σήμερα και για κάθε μέρα μέχρι το ματς το ρεπορτάζ της βελγικής αντιπάλου του Ολυμπιακού!

Το μεγάλο θέμα αυτή τη στιγμή, με το οποίο ασχολούνται όλοι στην Άντερλεχτ, είναι αυτό του Αλεξάνταρ Μίτροβιτς. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό επιθετικό, για τον οποίο η ομάδα δαπάνησε πέντε εκατομμύρια για να τον πάρει από την Παρτιζάν. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι πρόκειται και για πολύ καλό χαρακτήρα και σίγουρα για έναν παίκτη που τα επόμενα χρόνια μπορεί να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην Ευρώπη. Ωστόσο είναι νεαρός, μόλις 19 ετών και αποτελεί το αστέρι αυτής της ομάδας, γεγονός που τον κάνει να επηρεάζεται εύκολα. Στο παιχνίδι με την Κλαμπ Μπριζ λοιπόν είχε μια πολύ κακή αντίδραση. Ο κόσμος της ομάδας τον αποδοκίμασε έντονα, ήταν και βαριά η ήττα της ομάδας του και έτσι όταν αποχώρησε για τα αποδυτήρια έφτυσε τον κόσμο και τιμωρήθηκε με τρία ματς. Δεν θα παίξει λοιπόν σε δύο παιχνίδια Πρωταθλήματος και ένα Κυπέλλου.

Μέχρι τον Ολυμπιακό, μεσολαβούν δύο ματς και για τον Βαν ντε Μπρομ αυτό είναι ένα πρόβλημα. Ούτως ή άλλως είναι ένας παίκτης που είναι καταπονημένος, δεν είχε περιθώριο για πολλές διακοπές μιας και έπαιξε στο Euro U19 και το κατέκτησε με την Σερβία. Ήταν μάλιστα βασικός στον τελικό με τη Γαλλία. Θα μείνει λοιπόν εκτός για δύο ματς και ο προπονητής προβληματίζεται μήπως στο ματς με τον Ολυμπιακό είναι εκτός ρυθμού. Γενικώς, η αντίδρασή του έχει προβληματίσει τους πάντες στο σύλλογο. Τόσο ο ατζέντης του, όσο και ο ίδιος δήλωσαν ότι δεν έφτυσε ποτέ, ωστόσο οι αρχές πείστηκαν και του επέβαλαν την ποινή.

Από εκεί και πέρα, περιμένουμε να δούμε πως θα καλυφθεί το κενό του. Ο Βαν ντε Μπρομ παίζει είτε 4-2-3-1 είτε 4-4-2, το οποίο πάντως είναι δύσκολο να εφαρμοστεί χωρίς τον Μίτροβιτς και μεγάλο ρόλο παίζει ο Σουάρες, ο οποίος πιθανότατα είναι ο πιο πλήρης παίκτης της Άντερλεχτ. Οι δύο συνεχόμενες ήττες από Μπενφίκα και από Μπριζ, η οποία μάλιστα ήρθε και με βαρύ σκορ, έχουν προκαλέσει προβλήματα στην ομάδα, αλλά επί του παρόντος δεν τίθεται θέμα προπονητή. Υπάρχει στήριξη από τη διοίκηση, η οποία γνωρίζει ότι φέτος έχει μια άπειρη ομάδα, με αρκετούς νεαρούς παίκτες, οι οποίοι χρειάζονται χρόνο και παιχνίδια. Παρόλα αυτά, δεν παύει να είναι μεγάλη ομάδα και οι δύο ήττες έχουν προκαλέσει πίεση.

Αυτή η απειρία ίσως αποτελέσει ένα θέμα απέναντι στον Ολυμπιακό. Γνωρίζουν όλη στην ομάδα ότι το ελληνικό κλαμπ είναι έμπειρο στην Ευρώπη και διαθέτει παίκτες με πολλές παραστάσεις, που ενδεχομένως θα μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα τις καταστάσεις. Παρόλα αυτά, υπάρχει ενθουσιασμός και θέλουν να συνεχίσουν με ένα καλό αποτέλεσμα. Πρώτα όμως πρέπει να δούμε τι δείγματα γραφής θα δώσουν στα δύο ματς που προηγούνται στο Βέλγιο...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα