«Δύσκολη υπόθεση το πρωτάθλημα»

Δημήτρης Τομαράς
«Δύσκολη υπόθεση το πρωτάθλημα»

bet365

Στις δυσκολίες του ελληνικού πρωταθλήματος και του ματς με τον Παναιτωλικό έδωσε έμφαση ο Τζόελ Κάμπελ.

Τζόελ Κάμπελ: «Ο αντίπαλος ήταν πάρα πολύ καλός, έχει καλούς παίκτες και παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Προσπαθήσαμε με πολλούς τρόπους να σκοράρουμε αλλά μερικές φορές όσο και να το θέλουμε δεν είναι εύκολο. Είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν τα καταφέραμε.

Δεν έχει καμία σχέση με την κούραση το αποτέλεσμα. Είχα με την κατοχή της μπάλας και προσπαθήσαμε να παίξουμε καλά και να σκοράρουμε. Δεν είναι θέμα κούρασης αλλά ατυχίας. Δεν θα είναι εύκολη η υπόθεση τίτλος.

Όλες οι ομάδες θέλουν να μας κερδίσουν, όμως εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και τις ικανότητές μας. Δεν θα σταματήσουμε να προσπαθούμε για να ξανακερδίσουμε εμείς τον τίτλο. Σε αυτήν την πέμπτη αγωνιστική φάνηκε ότι το ελληνικό πρωτάθλημα έχει σημαντικές δυσκολίες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα