«Κόκκινα» παράπονα για Σιδηρόπουλο

Gazzetta team
«Κόκκινα» παράπονα για Σιδηρόπουλο

bet365

Ο Ολυμπιακός, όπως και ο Παναιτωλικός, έμεινε με παράπονα από την διαιτητική εμφάνιση του Τάσου Σιδηρόπουλου στο Αγρίνιο.

Στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό υπάρχουν φάσεις που δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους ερυθρόλευκους. Όπως ένα πέναλτι που ζήτησε ο Βάις από τον Σιδηρόπουλο και δεν δόθηκε καθώς και ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Σλοβάκο διεθνή όπου θεωρείται πως σήκωνε κάρτα.

Το φάουλ ήταν φάση του πρώτου ημιχρόνου και η εσχάτη των ποινών την οποία αξίωσε ο άσος των ερυθρόλευκων έγινε στην επανάληψη. Με άλλα λόγια ανέκυψε δυσαρέσκεια για τον διαιτητή της αναμέτρησης του Αγρινίου.

Γενικά ο Σιδηρόπουλος βρέθηκε στο επίκεντρο και για τις δύο ομάδες. Δεν ήταν εξάλλου λίγες οι φορές που παίκτες από τον Ολυμπιακό αλλά και τον Παναιτωλικό είχαν τις... ενστάσεις τους για τις αποφάσεις του νησιώτη ρέφερι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα