Έτοιμος για Ξάνθη ο Άρης

Γιώργος Βροντάκης
Έτοιμος για Ξάνθη ο Άρης

bet365

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Ξάνθη με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς να μην αντιμετωπίζει νέα προβλήματα.

Με την πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του ΑΡΗ για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Skoda Ξάνθη (23/09, 19:30, NS1) στα Πηγάδια, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ.

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:

Έλσνερ, Ίμπε, Ουντότζι, Πουλίδο, Αγγελούδης, Διούδης, Ηρακλής, Καραγκούνης, Καρασαλίδης, Μανιάς, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουμάνης, Ψυχογιός.

Θα απουσιάσουν οι τραυματίες Γιάννης Παπαδόπουλος, Μιχάλης Κύργιας, Άντι Ρένια, καθώς και ο τιμωρημένος από την προηγούμενη σεζόν Νταβίντ Αγκάνθο που θα εκτίσει αύριο στα Πηγάδια την τελευταία αγωνιστική της ποινής του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα