Επιθετικό πλάνο με Παναιτωλικό

Δημήτρης Τομαράς
Επιθετικό πλάνο με Παναιτωλικό

bet365

Ο Μίτσελ έχει σχεδιάσει το πως θα κατεβάσει τον Ολυμπιακό με τον Παναιτωλικό. Ποια είναι η πιο πιθανή αρχική ενδεκάδα για το ματς στο Αγρίνιο και ποιες οι επισημάνσεις του Ισπανού.

Ο προπονητής των Πειραιωτών μίλησε στους παίκτες του και για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο θέλοντας να τους υπενθυμίσει το πόσο επικίνδυνος είναι ο κυριακάτικός τους αντίπαλος και με δεδομένο πως έχει κερδίσει τον ΠΑΟΚ. Ο Μίτσελ διευκρίνισε προς τους ποδοσφαιριστές του πως θα πρέπει να ξεχάσουν κάθε τι άλλο και να αφοσιωθούν μόνο στην αναμέτρηση που έρχεται για το πρωτάθλημα που γίνεται μάλιστα και σε μία ιδιαίτερα καυτή έδρα.

Ως προς τα πλάνα του για την ενδεκάδα οι επικρατέστεροι για αυτήν με βάση τα νεότερα δεδομένα είναι οι: Ρομπέρτο, Μανιάτης, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Σάμαρης, Ντινγκά, Κάμπελ, Βάις, Σαβιόλα και Μήτρογλου. Ο Ισπανός κάτω από τα γκολπόστ, στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά οι Μανιάτης, Μανωλάς, Σιόβας και Χολέμπας, στον άξονα οι Σάμαρης και Ντινγκά, στα δύο άκρα οι Κάμπελ και Βάις και στην επίθεση ο Σαβιόλα με τον Μήτρογλου.

Οι εναλλακτικές είναι ο Παπάζογλου να παίξει δεξί μπακ για να βρεθεί ο Μανιάτης στο κέντρο ενώ για τον άξονα υπάρχει και ο Μασάντο. Επίσης ο Τσόρι Ντομίνγκες μπορεί να ενεργοποιηθεί για την θέση πίσω από τον φορ αλλά και ο Γιαταμπαρέ ως αντί-Βάις. Θυμίζουμε πως στην αποστολή είναι οι: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Χολέμπας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μεντζανί, Μήτρογλου, Ντινγκά, Ολαϊτάν, Στσέποβιτς, Παπάζογλου, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις και Γιαταμπαρέ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα