«Χωριάτης» Κόζακ

Gazzetta team
«Χωριάτης» Κόζακ

bet365

Ο Μπεντέκε τραυματίστηκε και ο Κόζακ, που πήρε τη θέση του, χρειάστηκε μόλις 2' για να σκοράρει και να δώσει τη νίκη 1-0 στην Βίλα επί της Νόριτς.

Το πρώτο γκολ του Κόζακ στην Πρέμιερ Λιγκ στάθηκε ικανό να δώσει τη νίκη 1-0 στην Άστον Βίλα επί της Νόριτς. Ο Τσέχος στράικερ είχε πάρει τη θέση του Μπεντέκε στο 28' και χρειάστηκε μόλις 2' για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, δείχνοντας ότι οι «χωριάτες» χτύπησαν... διάνα με την απόκτησή του από την Λάτσιο.

Το παιχνίδι, πάντως, ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν πιο δυνατά και τον Βάιμαν να έχει τρεις προσπάθειες για γκολ στα 3 πρώτα λεπτά, εκ των οποίων η μία στο δοκάρι! Κόντρα στη ροή του ματς, όμως, τα καναρίνια κέρδισαν πέναλτι στο 7' σε χέρι του Κλαρκ. Ο Σνόντγκρας ανέλαβε την εκτέλεση, όμως ο Γκούζαν τον νίκησε για να κρατήσει το μηδέν! Στο 28' όλα έδειξαν να στραβώνουν για τους χωριάτες, όταν ο Μπεντέκε τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να συνεχίσει. Ο Λάμπερτ έβαλε στη θέση του Βέλγου τον Κόζακ και ο τελευταίος στιγμές αργότερα άνοιξε το σκορ με διπλή προσπάθεια!

Η επανάληψη ξεκίνησε με τους παίκτες του Χιούτον να ανεβάζουν ταχύτητα και να ψάχνουν την ισοφάριση, όμως αδυνατούσαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να απειλήσουν τον Γκούζαν, με τον Χούπερ να χάνει την καλύτερή τους ευκαιρία στο τέλος. Οι φιλοξενούμενοι έδωσαν χώρο στους αντιπάλους τους, απείλησαν στην αντεπίθεση, δεν έχασαν την μεγάλη ευκαιρία, κράτησαν το μηδέν για πρώτη φορά μετά από 27 ματς στο πρωτάθλημα και έφυγαν με τη νίκη.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα