Έμφαση σε τακτική και στημένες φάσεις

Έμφαση σε τακτική και στημένες φάσεις

Κώστας Παλαιολόγος
Έμφαση σε τακτική και στημένες φάσεις

bet365

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού εν όψει της κρίσιμης εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, με τον Μίτσελ να επικεντρώνεται σε θέματα τακτικής και στον τομέα των στημένων φάσεων.

Σε θέματα τακτικής επικεντρώθηκε η προπόνηση της Παρασκευής, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού Μίτσελ να δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε τελειώματα φάσεων και τις στημένες φάσεις.

Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν τοαπόγευμα της Παρασκευής, με τον Μίτσελ να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και την τακτική, μέσω στημένων φάσεων (φάουλ και κόρνερ). Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα σε χώρο μικρότερο όλου του γηπέδου.

Ο Μιγκέλ Τόρες συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα αποκατάστασης. Θεραπεία συνέχισαν οι Μπονγκ, Φουστέρ και Σαλίνο, με τον τελευταίο να κάνει και ατομικό αερόβιο.

Αύριο Σάββατο θα γίνει η τελευταία προπόνηση πριν το ματς της Κυριακής, στις 09:30. Το απόγευμα η ομάδα θα αναχωρήσει για το Αγρίνιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα