Totti eterno!

Totti eterno!

Γιώργος Κοντογεώργης
Totti eterno!

bet365

Ο Φραντσέσκο Τότι υπέγραψε επίσημα συμβόλαιο μέχρι το 2016 και θα είναι «αιώνια» ο capitano της Ρόμα!

«Αγαπώ αυτό τον σύλλογο και αυτοί με αγαπούν» είπε ο 37χρονος, που ανανέωσε τη συνεργασία του με το κλαμπ της πρωτεύουσας μπροστά στους δημοσιογράφους, ενώ ακολούθησε συνέντευξη Τύπου, παρουσία του προέδρου των Τζαλορόσι, Τζέιμς Παλότα.

«Θέλω να ευχαριστήσω πραγματικά τον πρόεδρο που μου δίνει την ευκαιρία να συνεχίσω να φοράω αυτή τη φανέλα που πάντα υποστήριζα και αγαπούσα. Ολοι θέλαμε να συμβεί αυτό, εγώ και ο σύλλογος».

«Εχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο, δύο ακόμα χρόνια ευθύνης, έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε και ελπίζω να τα πάμε καλά με αυτή την αμερικανική Ρόμα».

Ο Τότι, σημαία της Ρόμα για 19 χρόνια, σχολίασε τον τρόπο που αποχώρησε ο Ντελ Πιέρο από την Serie A. «Ο Ντελ Πιέρο αποφάσισε να πάει να παίξει στην Αυστραλία. Η Γιουβέντους δεν του φέρθηκε όπως έκανε η Ρόμα με εμένα, είναι απογοητευτικό για εκείνον. Εγώ από την άλλη, είμαι ενθουσιασμένος».

Ο γεννημένος στην πρωτεύουσα και προϊόν των ακαδημιών της Ρόμα, μόλις ξεκίνησε την 22η σεζόν της καριέρας του στο ιταλικό πρωτάθλημα και σχολίασε το εντυπωσιακό ξεκίνημα με 3x3.

«Ξεκινήσαμε τη σεζόν με το δεξί, έχουμε καλή ομάδα και ο προπονητής μας είναι πραγματικά ανταγωνιστικός. Το ντέρμπι κόντρα στην Λάτσιο; Ο αγώνας της Κυριακής είναι εντελώς διαφορετικός από τους άλλους. Το αντιμετωπίζεις διαφορετικά. Δεν κάνω προβλέψεις πριν τους αγώνες».

 

SERIE A Τελευταία Νέα