Αποχαιρέτησε ο Καραγεωργίου, ανέλαβε ο Κεχαγιάς

Νίκος Τσιώκος
Αποχαιρέτησε ο Καραγεωργίου, ανέλαβε ο Κεχαγιάς

bet365

Ο Νίκος Καραγεωργίου αποχαιρέτησε τους μέχρι πρότινος παίκτες του στη σημερινή προπόνηση της Ξάνθης, με τον Νίκο Κεχαγιάς να αναλαμβάνει τα ηνία.

Όπως είναι γνωστό από το Σάββατο, ο Νίκος Καραγεωργίου δε θα συνεχίσει στον πάγκο της Ξάνθης, με τον Νίκο Κεχαγιά να είναι ο αντικαταστάτης του. Ο μέχρι πρότινος τεχνικός των ακριτών βρέθηκε στη σημερινή προπόνηση και αποχαιρέτησε τους παίκτες του, με τους οποίους συνεργάστηκε μέχρι αυτό το διάστημα.

Στη συνέχεια, ανέλαβε ο Κεχαγιάς, ο οποίος συνομίλησε με τους ποδοσφαιριστές προτού ξεκινήσει το πρόγραμμα. Αυτό περιελάμβανε δύναμη πεδίου και αερόβιες ασκήσεις με και χωρίς μπάλα. Στο πρώτο μέρος αυτού συμμετείχε και ο Δημήτρης Κομεσίδης, που ακολουθούσε ατομικό τις προηγούμενες ημέρες και ανεβάζει ρυθμούς για μπει κανονικά στις προπονήσεις της Σκόντα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα