Στα κυανέρυθρα και στα μαύρα ο Πανιώνιος!

Νίκος Τσιώκος
Στα κυανέρυθρα και στα μαύρα ο Πανιώνιος!

bet365

Τη νέα φανέλα παρουσίασε ο Πανιώνιος, με τις τρεις... εκδοχές να είναι η κυανέρυθρη, η λευκή και η μαυρη!

Σε εκδήλωση που έγινε στις εγκαταστάσεις της Βάρης «Fous de Foot» παρουσιάστηκε σήμερα το μεσημέρι η φανέλα του Πανιωνίου. Οι τρεις... εκδοχές αυτής είναι φυσικά η κυανέρυθρη, η λευκή και η μαύρη. Όσον αφορά την τελευταία, που είναι και η τρίτη, έχει ρίγα στα κόκκινα και μπλέ, που τείνει στα χρώματα του Ιστορικού.

Την πρώτη φόρεσαν οι Χρήστος Αραβίδης, Αλέξανδρος Κούρος, τη δεύτερη οι Αντρέας Λάσνικ, Μάρκος Ντούνης και την τρίτη ο Λεωνίδας Καμπάνταης. Μάλιστα, η μαύρη ήταν αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις. Τέλος, να σημειωθεί ότι το παρών έδωσαν και παιδιά από τις ακαδημίες του συλλόγου της Νέας Σμύρνης, που έβγαλαν σωρεία φωτογραφιών με τους παίκτες της πρώτης ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα