Κουλά τα χέρια της «Χρυσής Αυγής» με ΠΑΟΚ

Αποδυτηριάκιας Αποδυτηριάκιας
Κουλά τα χέρια της «Χρυσής Αυγής» με ΠΑΟΚ

bet365

Αποκαλυπτικός ο Αποδυτηριάκιας για την κόντρα οργανωμένων παοκτσήδων με χρυσαυγίτες

Έκαναν ντου στα γραφεία της «Χρυσής Αυγής» κάποιοι παοκτσήδες οι οποίοι, για να ξέρουμε τι λέμε, δεν έχουν ιδέα τι εστί ΠΑΟΚ. Ποια είναι η θέση του στην ελληνική κοινωνία. Ούτε επίσης αντιλαμβάνονται τι είναι ποδόσφαιρο, τι ρόλο βαράει η «Χρυσή Αυγή», αυτό το άγριο ινδιάνικο φρούτο στην πολιτική μας ζωή.

Οι εν λόγω οργανωμένοι παοκτσήδες την έχουν δει τσαμπουκάδες και έχοντας την ανάγκη μιας φανέλλας, μιας ταμπέλας, για να δίνουν ένα νόημα στις αλητείες τους, ασπάσθηκαν «ιδεολογικά» τον ΠΑΟΚ. Θα μπορούσαν να είχαν υιοθετήσει μια άλλη ποδοσφαιρική ομάδα.

Οι χρυσαυγίτες δεν είναι της πλάκας, όπως το λούμπεν προλεταριάτο των «παοκτσήδων». Είναι επαγγελματίες. Μόνο που δεν μπορούν να αντιδράσουν, όπως θα το έλεγε η ψυχούλα τους, και στα ίσα σ' εκείνους τους ψευτοτραμπούκους, που με ξύλα, πέτρες κι άλλο πολεμικό υλικό έκαναν επίθεση στα χρυσαυγήτικα γραφεία της Θεσσαλονίκης.

Είναι κόμμα στα επάνω της, σύμφωνα με τα γκάλοπ, η «Χρυσή Αυγή», και με στρατευμένους μπράβους, με φαλτσέτες στα σλιπάκια μέσα. Δέρνουν κόσμο άμα λάχει, όμως όχι γριούλες, ούτε για τη δόση τους. Σαν «πολιτικοποιημένοι», λοιπόν, οι χρυσαυγίτες δεν τους παίρνει να ξηγηθούν σύμφωνα με τον κώδικα της νύχτας ενάντια στα απολιτικ ρεμάλια των οργανωμένων μιας ομάδας.

Καμμία σχέση οι χρυσαυγίτες, που παραπέμπουν στα SS των Ναζί, με τα φλωράκια της ΚΝΕ. Όλα εκείνα τα γκόλντεν μπόϋς που από το κρυφό σχολειό της κομουνιστικής νεολαίας εξελίχθηκαν σε κυριλάτες πατσαβούρες στα νεοτζάκια της πλουτοκρατίας. Στις επιχειρήσεις Κόκκαλη, Βαρδινογιάννη, Μπόμπολα, Λαμπράκη, όλο το σύστημα.

Γιατί, μήπως ξέρουν οι «αντιφρονούντες» της Χρυσής Αυγής παοκτσήδες τι εστί UCK και από ποιους πλιατσικολόγους και σκατζόχοιρους αποτελούνταν η αλβανική παραστρατιωτική οργάνωση; Θα έχει συνέχεια η ιστορία Κάτσε.


Ποιας ελληνικής ομάδας οι «φίλαθλοι» είναι οι πιο τσαμπουκαλεμένοι της Ιστορίας, γράφει ο apodytiriakias.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Αποδυτηριάκιας
Αποδυτηριάκιας