Προφορική συμφωνία με Μακουκούλα!

Προφορική συμφωνία με Μακουκούλα!

Gazzetta team
Προφορική συμφωνία με Μακουκούλα!

bet365

Ο ΟΦΗ ενεργοποιεί την... βόμβα Μακουκούλα καθώς ο παίκτης αναμένεται την Πέμπτη στο Ηράκλειο για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει!

Τις τελευταίες ημέρες τα σενάρια για την απόκτηση του Αρίζα Μακουκούλα από τον ΟΦΗ έδιναν και έπαιρναν αν και μόλις χθες όλα έδειχναν ότι η μεταγραφή... χαλάει! Τελικά σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και επήλθε προφορική συμφωνία!

Μάλιστα ο 32χρονος Πορτογάλος αναμένεται να φτάσει σήμερα στην Αθήνα, εκεί που ήδη τον περιμένει ο πρόεδρος των Κρητικών, Μάνθος Πουλινάκης, προκειμένου να γίνει η τελική επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές και να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Η συνέχεια του... έργου θα δοθεί την Πέμπτη, όταν και θα μεταβεί ο παίκτης στο Ηράκλειο για να περάσει από εργομετρικά. Α
ν όλα πάνε καλά και αποδειχθεί... ταύρος τότε ο Μακουκούλα θα υπογράψει και ο ΟΦΗ θα βάλει ένα ακόμη όπλο στην... επιθετική μηχανή του, που... πονάει στις 3 πρώτες αγωνιστικές της φετινής Σούπερ Λίγκας!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα