«Ήρθα για να μείνω»!

«Ήρθα για να μείνω»!

Νίκος Αθανασίου
«Ήρθα για να μείνω»!

bet365

Την αισιοδοξία του ότι θα φορέσει ξανά την φανέλα του Παναθηναϊκού εξέφρασε κατά την άφιξη του ο Λουτσιάνο Φιγκερόα που... ανυπομονεί να ξεκινήσει προπονήσεις!

Ο Αργεντίνος άσος λίγο μετά τις 5.30μ.μ πάτησε... «Ελ. Βενιζέλος» και στις πρώτες του δηλώσεις ξεκαθάρισε πως... δεν νιώθει νέα μεταγραφή αλλά θέλει να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό από εκεί που σταμάτησε στο τέλος της περασμένης σεζόν!

Ο «Λούτσο» ανέφερε πως δεν έχει επέλθει οριστική συμφωνία όμως απομένουν κάποιες λεπτομέρειες που δεν φαίνεται ότι θα είναι εμπόδιο στο να ξαναντυθεί... πράσινος!

«Από τη στιγμή που είμαι εδώ, σημαίνει οτι είμαστε κοντά. Η δική μου η πρόθεση, αλλά και της ομάδας, είναι να καταλήξουμε σε συμφωνία. Υπάρχουν βέβαια κάποια πράγματα να διευθετηθούν, αλλά για αυτό ήρθα» τόνισε ο Φιγκερόα ενώ για τον βαθμό ετοιμότητα του επισήμανε: «Το συντομότερο δυνατό θέλω να ξεκινήσω προπονήσεις, για να ενσωματωθώ στην ομάδα και να μπω στις υποχρεώσεις της»!

Όσο αφορά στο αν έχει μιλήσει με τον Γιάννη Αναστασίου ξεκαθάρισε: «Δεν έχω μιλήσει μαζί του. Έχω μιλήσει με κάποιους παίκτες και έχω πληροφορηθεί την κατάσταση της ομάδας. Δεν νιώθω σαν μεταγραφή, καθώς εδώ έπαιζα και πέρυσι. Ουσιαστικά συνεχίζω»!


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα