Ανυπομονεί ο Φελαϊνί!

Ανυπομονεί ο Φελαϊνί!

Θάνος Σαρρής
Ανυπομονεί ο Φελαϊνί!

bet365

Ο Μαρουάν Φελαϊνί μίλησε μετά τη νίκη του Βελγίου επί της Σκωτίας για την νέα σελίδα της καριέρας του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δήλωσε ότι ανυπομονεί να παίξει με τους νέους του συμπαίκτες.

Η Γιουνάιτεντ κατάφερε την τελευταία μέρα των μεταγραφών να κάνει μια πολύ δυνατή μεταγραφή, με τον Βέλγο να θέλει να δείξει ότι μπορεί να σταθεί και σε ένα κλαμπ με υψηλότερες απαιτήσεις από την Έβερτον. Ο ίδιος, πάντως, δεν βλέπει την ώρα!

«Όταν ξεκίνησα τη χρονιά με την Έβερτον ανυπομονούσα να πάρω μεταγραφή και στο τέλος είμαι ικανοποιημένος. Ανυπομονώ να παίξω με τους νέους συμπαίκτες μου, πρέπει να δουλέψω σκληρά για τη θέση μου. Θέλω να κερδίσω κάτι στο Μάντσεστερ. Θέλω να παίξω πολλά ματς και να κερδίσω ένα τρόπαιο.

Θα είναι δύσκολο, κάθε χρόνο είναι δύσκολο για τις μεγάλες ομάδες. Αλλά νομίζω ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει την ποιότητα για να κερδίσει έναν τίτλο. Ανυπομονώ για αυτό. Είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα, αλλά έχω παίξει για πέντε χρόνια στην Αγγλία, ξέρω το πρωτάθλημα και τους παίκτες, οπότε δεν νομίζω ότι θα έχω πρόβλημα», τόνισε ο Φελαϊνί.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα