«Σκαλοπάτι για τον Ολυμπιακό η Χάνσα»

«Σκαλοπάτι για τον Ολυμπιακό η Χάνσα»

Gazzetta team
«Σκαλοπάτι για τον Ολυμπιακό η Χάνσα»

bet365

Ως ευκαιρία για να δείξει όσα αξίζει και να επιστρέψει έτοιμος στον Ολυμπιακό, βλέπει τον δανεισμό του στη Χάνσα Ρόστοκ ο Νίκος Ιωαννίδης.

Την επιθυμία του να φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα και να πάρει ευκαιρίες στους πρωταθλητές Ελλάδας εξέφρασε ο νεαρός στράικερ, που αγωνίζεται ως δανεικός στη γερμανική Χάνσα. Ο Ιωαννίδης έχει ήδη σημειώσει τρία γκολ σε πέντε συμμετοχές, θέτοντας μάλιστα υποψηφιότητα για παίκτης του μήνα και τόνισε ότι βλέπει τον σύλλογο του Ροστόκ ως σκαλοπάτι στην καριέρα του.

«Το Ροστόκ είναι μία πολύ ήσυχη και ήρεμη πόλη. Με υποδέχτηκαν πολύ θερμά όλοι εδώ και έχω βρει όλα όσα περίμενα. Είμαι σε μία ομάδα που οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν και με έβαλαν απ-απευθείας στο κλίμα κι έτσι έχω προσαρμοστεί αρκετά γρήγορα μπορώ να πω. Νιώθω ευτυχισμένος εδώ κι έχω μία κάψα μέσα μου να δείξω όσα μπορώ να κάνω για να γυρίσω έτοιμος στον Ολυμπιακό. Έχω αρχίσει πολύ δυναμικά και ο κόσμος με έχει αγαπήσει πολύ. Έχουν πολύ φανατικούς οπαδούς στη Χάνσα Ροστόκ κι έχω εντυπωσιαστεί μαζί τους», είπε αρχικά ο 19χρονος άσος στον «Γαύρο» και πρόσθεσε:

«Η Χάνσα είναι για μένα ένα μεγάλο σκαλοπάτι για να φτάσω ψηλά, να γίνω έτοιμος παίκτης, μνα πάρω εμπειρίες μέσα από τα παιχνίδια που αγωνίζομαι και να πάρω τις ευκαιρίες που θέλω. Έτσι ώστε όταν έρθει η στιγμή να γυρίσω στον Ολυμπιακό, να είμαι βελτιωμένος και καλύτερος από τώρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα