«Αντίο» στον Βιτόλο

«Αντίο» στον Βιτόλο

Gazzetta team
«Αντίο» στον Βιτόλο

bet365

Ο Βίκτορ Βιτόλο πλέον είναι και τυπικά ελεύθερος, με τον Παναθηναϊκό να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον Ισπανό και να του εύχεται καλή τύχη.

Ο Ισπανός μέσος εξασφάλισε την ελευθερία και σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί από την Ελάζιγκσπορ, όπου θα ξανασμίξει με τον Χαμπίμπ Σο, καθώς έχει συμφωνήσει σε όλα με την τουρκική ομάδα. Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν επίσημα τη λύση της συνεργασίας του με τον Βιτόλο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Βίκτορ Βιτόλο. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα