Η πιο μεγάλη ευκαιρία του Μήτρογλου…

Η πιο μεγάλη ευκαιρία του Μήτρογλου…

Διονύσης Δελλής
Η πιο μεγάλη ευκαιρία του Μήτρογλου…

bet365

Ο Διονύσης Δελλής γράφει για τη μεγάλη ευκαιρία που παρουσιάζεται φέτος στον Κώστα Μήτρογλου με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Η εμπιστοσύνη του προπονητή, η επιμονή-συνεργασίας του Σαβιόλα, το Τσάμπιονς Λιγκ, η ηρεμία έπειτα από ένα «απίστευτο καλοκαίρι» και η εθνική ομάδα, βάζουν τον Κώστα Μήτρογλου στην… ευθεία της πιο φιλόδοξης σεζόν της καριέρας του!

Ο Μίτσελ δήλωσε δημόσια ότι εάν συνεχίσει από εκεί που…σταμάτησε στη Λιβαδειά έχει θέση –σχεδόν- εξασφαλισμένη στην 11άδα του Ολυμπιακού. Ο άνθρωπος που θεωρητικά του κλείνει τον «δρόμο» για το βασικό σχήμα (Σαβιόλα) ξεκαθαρίζει σε κάθε ευκαιρία ότι θα νοιώθει πολύ καλύτερα στο χορτάρι, έχοντας τη συνεργασία ενός καθαρού φορ περιοχής.

Ο Σέποβιτς που ήρθε για την ίδια δουλειά, για να γεμίσει την αντίπαλη περιοχή, έμεινε εκτός λίστας Τσάμπιονς Λιγκ. Και βέβαια η ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου σταματά να τον εμπλέκει σε σενάρια, ενδιαφέροντα, προτάσεις κλπ. Του ξαναδίνει την ηρεμία που απαιτείται για να συγκεντρωθεί στο ίδιο το παιχνίδι.

Αν προσθέσει κανείς, ότι και στην εθνική ομάδα τα γκολ με την Αυστρία τον επανέφεραν για τα καλά στην… πρώτη γραμμή των επιλογών του Σάντος τώρα που πλησιάζουν οι μήνες (με το καλό) για τη Βραζιλία; Τότε μάλλον καταλήγει στο συμπέρασμα ότι αυτός ο Σεπτέμβρης είναι πιθανότατα ο πλέον φιλόδοξος της ποδοσφαιρικής καριέρας του Κώστα Μήτρογλου.

Η πρώτη αφετηρία σεζόν που τον βρίσκει με ξεκάθαρες προδιαγραφές ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ. Και στην εθνική μας ομάδα, και στον Ολυμπιακό. Η πρώτη από το 2007, όταν και ο Μητρογκολ «προσγειώθηκε» στο ελληνικό ποδόσφαιρο έπειτα από εκείνες τις εκπληκτικές εμφανίσεις στην Νέων παρέα με Νίνη, Παπασταθόπουλο κλπ.

Αυτή τη φορά, είναι εκείνος και τα… δίχτυα. Με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις. Ώριμος να ανταποκριθεί στον πιο σημαντικό «ρόλο» της καριέρας του. Με 125 συμμετοχές στον Ολυμπιακό (43 γκολ), 22 στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα (4 γκολ), 50 –συνολικά- παρουσίες σε Πανιώνιο, Ατρόμητο (27 γκολ στον ενάμιση χρόνο δανεισμού του) και μια γεμάτη καριέρα 6ετίας. Θα χρειαστεί σίγουρα την τύχη που έχει ανάγκη κάθε επαγγελματίας αθλητής (κοινώς μακριά από τραυματισμούς).

Τα υπόλοιπα είναι στα… πόδια του. Αν τα καταφέρει δεδομένα, αλλάζει επίπεδο. Και το ελληνικό ποδόσφαιρο, κατοχυρώνει οριστικά έναν στράικερ με προδιαγραφές που είχαν ελάχιστοι τις τελευταίες 10ετίες. Να, η ευκαιρία λοιπόν...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα