Ξεκαθαρίζει για Τοτσέ και Κουίνσι

Ξεκαθαρίζει για Τοτσέ και Κουίνσι

Gazzetta team
Ξεκαθαρίζει για Τοτσέ και Κουίνσι

bet365

Αισιοδοξία πως σύντομα οι Κουίνσι και Τοτσέ θα αποτελέσουν παρελθόν από τον Παναθηναϊκό. Στάσιμο το θέμα με Πίντο και Βελάσκες, ενώ δεν υπήρξε εξέλιξη για Φιγκερόα. Δείπνο στην ομάδα την Πέμπτη.

Με την μεταγραφική περίοδο να έχει ολοκληρωθεί, στον Παναθηναϊκό όσον αφορά την ενίσχυση αυτό που μένει είναι η απόκτηση του Λουτσιάνο Φιγκερόα. Με τον Αργεντίνο σήμερα Τετάρτη δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη. Εξελίξεις όμως είχαμε στο θέμα των αποδεσμεύσεων και συγκεκριμένα αυτές των Τοτσέ και Κουίνσι.

Χωρίς να έχει γίνει γνωστό κάτι συγκεκριμένο, στο «τριφύλλι» είναι αισιόδοξοι πως τελικά όλα θα πάνε καλά και οι δύο παίκτες θα βρουν ομάδα σύντομα. Όσον αφορά τις περιπτώσεις των Πίντο και Βελάσκες ακόμα δεν έχει βρεθεί κάτι και όσο περνάνε οι μέρες γίνεται και πιο δύσκολο.

Τέλος αύριο Πέμπτη η ΠΑΕ θα κάνει το τραπέζι στην ομάδα σε γνωστό εστιατόριο, κάτι που θα γίνει πολλές φορές μέσα στην χρονιά, μιας και το βασικό σε μια ομάδα είναι το καλό κλίμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα