Πήρε παικταρά στο... 90' η Γιουνάιτεντ! (vid)

Πήρε παικταρά στο... 90' η Γιουνάιτεντ! (vid)

Πήρε παικταρά στο... 90' η Γιουνάιτεντ! (vid)

bet365

Η γραφειοκρατία της... στέρησε τον Ερέρα, ωστόσο με 27.5 εκατ.λίρες η Γιουνάιτεντ έκανε το μπαμ στο 90' με Φελαϊνί, ενώ το πάλεψε και για Κοεντράο!

Μπορεί οι «κόκκινοι» να κατέβαλαν τα 36 εκατ. ευρώ για να αποδεσμευτεί ο Ερέρα και να συνεχίσει στο «Ολντ Τράφορντ», ωστόσο η γραφειοκρατία της ισπανικής λίγκας οδήγησε σε «ναυάγιο». Το νέο... κάζο δεν εμπόδισε τη Γιουνάιτεντ, η οποία στο 90' της μεταγραφικής περιόδου προχώρησε σε διπλό χτύπημα.

Οι «κόκκινοι» έδωσαν στην Έβερτον 27.5 εκατ. λίρες και έβαλαν στη μηχανή τους έναν από τους κορυφαίους μέσους της Πρέμιερ Λιγκ τον Μαρουάν Φελαϊνί, ο οποίος και είχε καταθέσει αίτημα μεταγραφής! Θυμίζουμε, πως ο Βέλγος μέσος είχε σκοράρει πέρσι 11 γκολ, όταν μόλις ένας μέσος της Γιουνάιτεντ είχε περισσότερα από δυο (Ο Καγκάβα πέτυχε έξι).

Τη μεταγραφή ανακοίνωσε, αρχικά, η Έβερτον: « Ο Μαρουάν Φελαϊνί πήγε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για 27,5 εκ. λίρες». Στη συνέχεια, το ίδιο έπραξε και η Γιουνάιτεντ. «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοινώνει την υπογραφή του Βέλγου μέσου Μαρουάν Φελαϊνί από την Έβερτον».

Ωστόσο, αν και η Γιουνάιτεντ ήταν σε ανοιχτή επικοινωνία με τη Ρεάλ, το πάλεψε, αλλά δεν κατάφερε να κλείσει τον Φάμπιο Κοεντράο με τη μορφή δανεισμού για ένα έτος, καθώς η συμφωνία ήταν εκτός ορίου.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα