Πήρε και Ρουγκάλα ο Εργοτέλης

Φώτης Καρακούσης
Πήρε και Ρουγκάλα ο Εργοτέλης

bet365

Μετά τους Διαμαντάκο, Μπουχαλάκη και Τζανακάκη και ο Κώστας Ρουγκάλας θα αγωνίζεται στον Εργοτέλη με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό. «Θέλω να δείξω την αξία μου» ανέφερε ο παίκτης.

Η μεταγραφική ενίσχυση για τον Εργοτέλη συνεχίζεται με τους Ηρακλειώτες να κάνουν δικό τους και τέταρτο παίκτη με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα μετά τους Διαμαντάκο. Μπουχαλάκη και Τζανακάκη, το δρομολόγιο Ρέντης-Ηράκλειο, θα ακολουθήσει και ο 20χρονος αμυντικός Κώστας Ρουγκάλας.

Ο δανεισμός του θα είναι ενός έτους, με τον Εργοτέλη να ανακοινώνει: «Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Ρουγκάλα με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό για τον επόμενο χρόνο».

«Να βοηθήσω και να βοηθηθώ»

Ο νεαρός αμυντικός μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας του ομάδας ανέφερε: «Ανυπομονούσα για τη στιγμή που θα έβρισκα την επόμενη ομάδα που θα αγωνιστώ. Θέλω να βοηθήσω τον Εργοτέλη και παράλληλα να βοηθηθώ από την παρουσία μου στην ομάδα. Δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά για πράξεις και θα προσπαθήσω να δείξω την αξία μου και να εκμεταλλευτώ τις ευκαιρίες που θα μου παρουσιαστούν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα