Το «μπαμ» με Χουανλού ολοκληρώθηκε!

Gazzetta team
Το «μπαμ» με Χουανλού ολοκληρώθηκε!

bet365

Η μεγάλη μεταγραφή του Ισπανού μεσοεπιθετικού Χουανλού ολοκληρώθηκε, με την Καλλονή να ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου παίκτη!

Σε μια πολύ μεγάλη μεταγραφή για τα δεδομένα της προχώρησε η Καλλονή, φέρνοντας από την Λεβάντε τον Χουανλού. Ο 33χρονος παίκτης μόνο τελειωμένος δεν είναι, καθώς προέρχεται από «γεμάτες» σεζόν και φυσικά είναι παίκτης που κάνει τη διαφορά!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Juanlu υπέγραψε σήμερα το μεσημέρι το συμβόλαιό του με την Καλλονή μας στα γραφεία της ΠΑΕ παρόντος του Γενικού Διευθυντή Προκόπη Καρτάλη.

Ο 33χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός δεν έκρυβε τη χαρά του για την ατμόσφαιρα που συνάντησε στη Λέσβο. Δήλωσε: «Είμαι εντυπωσιασμένος από την φιλική υποδοχή στην ομάδα της Καλλονής. Πραγματικά ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα η τόσο έντονη φιλική διάθεση των ανθρώπων της Καλλονής. Το κλίμα, η συμπεριφορά των ανθρώπων και το φαγητό έχουν πολλές ομοιότητες με την πατρίδα μου. Από την πρώτη μέρα νιώθω σα να είμαι σπίτι μου».

Τώρα ο Juanlu με τις 112 συμμετοχές στην Primera Division θα παίξει για πρώτη φορά για σύλλογο εκτός Ισπανίας. «Έχω παίξει πολλές φορες με ισπανικές ομάδες σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Για παράδειγμα πέρσι είχα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στους δύο αγώνες για το Europa League. Αλλά ποτέ δεν είχα αγωνιστεί σε ομάδα εκτός Ισπανίας. Είναι μια καινούργια σελίδα στην καριέρα μου που συμπληρώνει το βιογραφικό μου. Θα καταθέσω διάθεση και εμπειρία για να προσφέρω τα καλύτερα στην ομάδα της Μυτιλήνης».

Αμέσως μετά τη συμφωνία με τον ισπανό ποδοσφαιριστή Juanlu ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗΣ Νίκος Μιχαλάκης δήλωσε:

«Καλωσορίζουμε τον Χουανλού στην ομάδα μας. Έναν παίκτη του οποίου το βιογραφικό τα λέει όλα. Με αυτή την προσθήκη στο ρόστερ μας ολοκληρώνονται και οι μεταγραφές για την Καλλονή μας. Πιστεύω στο υλικό μας και με τον Γιάννη Μαντζουράκη στο τιμόνι έχω την πίστη ότι θα πετύχουμε το στόχο μας».

Ο Juanlu θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 80».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα