Προβάρει τα πράσινα ο Πράνιτς!

Προβάρει τα πράσινα ο Πράνιτς!

Gazzetta team
Προβάρει τα πράσινα ο Πράνιτς!

bet365

Έτοιμος να φορέσει τη φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος είναι ο Ντάνιελ Πράνιτς, αφού Παναθηναϊκός και Σπόρτινγκ ήρθαν σε συμφωνία.

Μία ανάσα από το μεγάλο «μπαμ» με τον Κροάτη άσο βρίσκονται οι «πράσινοι», που είναι έτοιμοι να κάνουν δικό τους τον πρώην μέσο της Μπάγερν Μονάχου. Από τις προηγούμενες ημέρες είχε διαφανεί ότι η «χρυσή τομή» με τους Πορτογάλους θα βρεθεί, κάτι που τελικά έγινε!

Παναθηναϊκός και Σπόρτινγκ Λισσαβόνας τα βρήκαν για τον δανεισμό του παίκτη, με το Τριφύλλι να δίνει 250 χιλ. ευρώ, ακόμα τόσα οι Ίβηρες και περίπου 200 χιλ. ευρώ που υπολείπονταν από το φετινό συμβόλαιο του, τα χαρίζει ο ίδιος! Το μόνο που απομένει πλέον για να μπει ο διεθνής χαφ στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα, είναι να επέλθει και η οριστική συμφωνία με τα «λιοντάρια» σε ό,τι αφορά τα περσινά του οφειλόμενα, που φτάνουν στις 350 χιλ. ευρώ. Αυτό πάντως δεν αποκλείεται να συμβεί ακόμα και σήμερα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα