Με... πλάνο Αναστόπουλου!

Gazzetta team
Με... πλάνο Αναστόπουλου!

bet365

Ο Ατρόμητος θέλει να επαναλάβει τον περσινό θρίαμβο μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης», έχοντας ως οδηγό το σχέδιο του «μουστάκια», με το οποίο είχε «κλειδώσει» τους Πειραιώτες.

Στον Ατρόμητο γνωρίζουν καλά ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα στο φαληρικό στάδιο, μιας και οι «ερυθρόλευκοι», μετά την νίκη με 1-0 επί της Καλλονής στην πρεμιέρα, ψάχνουν το ξέσπασμα μπροστά στον κόσμο τους.

Άπαντες στην ομάδα του Περιστερίου τονίζουν ότι η ομάδα θα παίξει χωρίς άγχος και ο Γιώργος Παράσχος προσανατολίζεται σε... δοκιμασμένη συνταγή.

Τακτική προσήλωση, σφιχτή αμυντική λειτουργία, καλύψεις στο κέντρο ώστε να μην υπάρχουν κενά και να αποκοπεί ο αντίπαλος, σέντρες και φαρμακερές αντεπιθέσεις. Μένει να δούμε αν το πλάνο θα του βγει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα