Μαυρίας: «Ήταν η πιο σωστή στιγμή»
Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού που στα 19 αφήνει το ελληνικό πρωτάθλημα για το αγγλικό που είναι κατά πολλούς το καλύτερο του κόσμου, συνεχίζοντας την καριέρα του στην Σάντερλαντ, μίλησε στην «Evening Chronicle», τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η κίνησή του αυτή, έγινε την κατάλληλη στιγμή.
Αναλυτικά επισήμανε: «Ήταν η κατάλληλη στιγμή για μένα να πάρω μεταγραφή. Είμαι 19 ετών και πέρυσι έκανε ένα γεμάτο πρωτάθλημα με πολλά παιχνίδια.
Όμως τώρα είναι η πιο σωστή στιγμή να κάνω το επόμενο βήμα με τη Σάντερλαντ. Ήρθα στην ομάδα σε ένα χρονικό διάστημα με πολλές αλλαγές που θεωρώ πως θα μας φέρουν καλά αποτελέσματα. Η Πρέμιερ Λιγκ είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο και η διαφορά με το ελληνικό είναι τεράστια, γιατί το επίπεδο στην Αγγλία είναι πολύ ψηλό».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
