«Μεγάλος στόχος το Τσάμπιονς Λιγκ» (vid)

«Μεγάλος στόχος το Τσάμπιονς Λιγκ» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
«Μεγάλος στόχος το Τσάμπιονς Λιγκ» (vid)

bet365

Ο Γκαετάν Μπονγκ σε συνέντευξη που έδωσε στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Ολυμπιακός έριξε βάρος σε έναν μεγάλο στόχο της ομάδας, το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον κόσμο των Πειραιωτών.

Γκαετάν Μπονγκ στο Olympiacos TV: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, που υπέγραψα στον Ολυμπιακό. Είναι μία εξαιρετική επιλογή για εμένα, είναι ένα σύλλογος σημαντικός, τον οποίο σέβομαι και εκτιμώ ιδιαίτερα. Ελπίζω και πιστεύω ότι θα έχω εδώ καλές σεζόν και εύχομαι οι φίλαθλοι του συλλόγου να είναι χαρούμενοι που θα με δουν να παίζω για την ομάδα.

Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για εμένα το γεγονός ότι θα μπορέσω να αγωνιστώ στο Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ολυμπιακό. Πιστεύω πως είναι ένας μεγάλος στόχος για τον σύλλογο, οπότε θα είναι μεγάλος στόχος και για εμένα, το να κάνουμε εξαιρετικά παιχνίδια σε αυτή την διοργάνωση.

Θέλω να συγχαρώ τους φίλους του Ολυμπιακού για την πολύ όμορφη εικόνα που δημιούργησαν στο ματς με την Καλλονή. Είδα στο γήπεδο εξαιρετικούς φιλάθλους, που αγαπούν πολύ την ομάδα τους και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ. Μου αρέσει γιατί δημιουργεί ένα πνεύμα οικογένειας και αυτό είναι το πιο ωραίο: το να είναι μία ομάδα όπως μία μεγάλη οικογένεια».

* Ο Μπονγκ επέλεξε την φανέλα με το νούμερο 88.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα