«Κίνητρο το μαρκάρισμα του Σαβιόλα!»

Gazzetta team
«Κίνητρο το μαρκάρισμα του Σαβιόλα!»

bet365

Ο Ανέστης Αναστασιάδης μίλησε για την προσεχή αναμέτρηση της Καλλονής με τον Ολυμπιακό, τον οποίο χαρακτήρισε καλύτερη ομάδα της Ελλάδας.

Το ματς της Καλλονής με τον Ολυμπιακό κλείνει την πρεμιέρα της πρώτης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Ο Αναστασιάδης, με δηλώσεις του στο «Γαύρο» τόνισε ότι η ομάδα του θα παίξει απέναντι στους «ερυθρόλευκους» χωρίς άγχος, με στόχο να ευχαριστηθεί το ματς.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα παιχνίδι με την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και θα παίξουμε σε ένα μεγάλο γήπεδο. Είναι κρίμα που δεν παίζουμε στην έδρα μας αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να αγωνιστούμε χωρίς άγχος, ελεύθερα και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο. Στόχος μας είναι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί ο κάθε οπαδός που θα το δει και ο κόσμος που θα παρακολουθήσει για πρώτη φορά την ομάδα στην πρώτη κατηγορία».

-Το κίνητρο να παίζεις κόντρα στον Ολυμπιακό είναι μεγάλο; «Για όλους είναι ένα κίνητρο. Και για την ομάδα γενικότερα. Θα πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι όλοι να κάνουμε όσο το δυνατό λιγότερα λάθη. Τόσο ατομικά όσο και ομαδικά. Κάποια στιγμή θα παίζαμε με τον Ολυμπιακό, αλλά τώρα είναι 1η αγωνιστική. Να παίξουμε ελεύθερα χωρίς άγχος. Αυτό είναι το σημαντικό. Εμείς έχουμε δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή και θα πρέπει να προσέξουμε γιατί παίζει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία για μία νεοφώτιστη ομάδα».

-Τι ξεχωρίζεις από τον αντίπαλο σου; «Υπάρχει ποιότητα ατομική στους μεσοεπιθετικούς που μπορούν ανά πάσα στιγμή να κάνουν την διαφορά. Μπορούν να σου δημιουργήσουν πρόβλημα και να σου φτιάξουν φάσεις. Φέτος ο Ολυμπιακός είναι πάρα πολύ γρήγορος και ποιοτικός μπροστά και τα πλάγια. Υπάρχει και η μεγάλη προσωπικότητα επιθετικών όπως ο Σαβιόλα και ο Μήτρογλου που σκόραρε δύο γκολ με την Ελλάδα. Πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος Έλληνας σέντερ φορ με δύναμη και ποιότητα. Ο Ολυμπιακός θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό του και η αλήθεια είναι ότι θα έχουμε δύσκολο έργο. Εμείς όμως θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ότι είμαστε ομάδα συμπαγής και ήρθαμε να διεκδικήσουμε όλα τα παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

-Για έναν αμυντικό πως είναι να αντιμετωπίζει τον Σαβιόλα; «Είναι ένα μεγάλο κίνητρο για κάθε αμυντικό να δει πως μπορεί να αντεπεξέλθει απέναντι σε έναν φορ υψηλού επιπέδου που έχει προτάσεις από Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα και γνωρίζει από υψηλό επίπεδο. Και σίγουρα πρέπει να λειτουργείς και διαφορετικά, γιατί αυτοί είναι παίκτες που ανά πάσα στιγμή μπορούν να σε εκθέσουν. Γι' αυτό πρέπει να είσαι 100% συγκεντρωμένος και έτοιμος κάθε στιγμή. Είναι πρόκληση για όλους τους αμυντικούς όταν έχουν να αντιμετωπίσουν τέτοιους φορ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα