«Θέλουμε να κάνουμε αίσθηση»

«Θέλουμε να κάνουμε αίσθηση»

«Θέλουμε να κάνουμε αίσθηση»

bet365

Έτοιμος για τις αναμετρήσεις με την μεγάλη του... αγαπημένη, την Σάλκε, είναι ο Χουμπ Στέφενς που δηλώνει στον γερμανικό Τύπο πως ο ΠΑΟΚ θέλει να προξενήσει αίσθηση!

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς, έδωσε μία αρκετά μεγάλη συνέντευξη στην Bild μέρος της οποίας είδε το φως της δημοσιότητας την Παρασκευή.

Ποιά είναι τα συναισθήματά σου;

Είναι φοβερό το πόσοι άνθρωποι από την Γερμανία και την Σάλκε επικοινώνησαν μαζί μου αφότου έγινε γνωστή η απόφαση της UEFA. Πραγματικά ανυπομονώ για την... επιστροφή μου. Η Σάλκε έχει πάντα μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, μετά την Αϊντχόφεν. Όμως τώρα υπάρχει η Θεσσαλονίκη. Για όλους εμάς στον ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη πρόκληση αυτά τα παιχνίδια. Θέλουμε να προξενήσουμε αίσθηση!

Πως βλέπεις τις αλλαγές στην Σάλκε;

Με την απόκτηση των Λέον Γκορέτσκα, Άνταμ Ζαλάι και Κρίστιαν Κλέμενς η Σάλκε ενισχύθηκε. Πήρε τους ανθρώπους που έπρεπε. Ο Τζούλιαν Ντράξλερ είναι τώρα καλύτερος σε σχέση με το διάστημα που ήμουν εγώ στην ομάδα. Τώρα το εάν η ομάδα είναι πιο δυνατή φέτος θα το δούμε.

Ποια η γνώμη σου για τον διάδοχό σου, τον Γιένς Κέλερ;

Δεν έχουμε μιλήσει από τότε που ανέλαβε. Δεν χρειαζόταν όμως να το κάνει. Δεν είναι απαραίτητο καθώς έχει ικανότητες.

Τι νιώθεις για την πρόταση της Σάλκε για μία θέση στο συμβούλιο;

Η προσφορά της ομάδας με τιμά. Όμως δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η προπονητική μου καριέρα. Η... περιπέτειά μου στην Ελλάδα μου αρέσει πολύ. Με ιντριγκάρει.

Πως είναι ο ΠΑΟΚ ως ομάδα;

Δεν έχουμε τους μεγάλους σταρ στην ομάδα. Διαθέτουμε όμως παίκτες με προσωπικότητα και ποδοσφαιρική αξία όπως ο Κατσουράνης και ο Σαλπιγγίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα