Το ευχαριστώ του Αντώνη Αθανασίου

Το ευχαριστώ του Αντώνη Αθανασίου

Gazzetta team
Το ευχαριστώ του Αντώνη Αθανασίου

bet365

Με ένα συγκινητικό μήνυμα μέσα από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου αποχαιρετά τον σύλλογο και τους συμπαίκτες του.

Ο Ροδίτης μέσος πήγε στον σύλλογο της Δυτικής Αττικής το 2008 έπειτα από εισήγηση του Τόλη Αποστόλου και του Τάκη Μιχαλέτου και το 2010 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο έπειτα από εισήγηση του τότε προπονητή του Γιώργο Δώνη. Αγωνίστηκε στο Περιστέρι ως τον Ιανουάριο του 2013 όπου και δόθηκε δανεικός στην Κέρκυρα. Στο τέλος της χρονιάς έλυσε το συμβόλαιο του και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με ομάδα από το νησί της Αφροδίτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Φεύγω από μία πολύ ιστορική ομάδα, τον Ατρόμητο Αθηνών, με την ικανοποίηση ότι έβαλα και εγώ ένα λιθαράκι στην καταπληκτική πορεία τριών χρόνων ως επαγγελματίας. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον πρόεδρο κ. Σπανό για την αγάπη που μου έδειξε και που είχε και έχει φροντίσει ώστε η μόνη μας δουλειά να ήταν να παίξουμε μπάλα. Όλα τα άλλα ήταν τακτοποιημένα.

Τον κ. Δώνη και τους συνεργάτες του, τον κ. Μπάγιεβιτς και τους συνεργάτες του που με εμπιστεύτηκαν στην ομάδα, όλο το υπόλοιπο τεχνικό και ιατρικό team για την συνεχή υποστήριξη, τους συμπαίκτες μου για το τέλειο κλίμα στα αποδυτήρια και για τις πολύ ωραίες στιγμές που περάσαμε αυτά τα τρία χρόνια και τέλος ΟΛΟΥΣ τους φιλάθλους που με αγκάλιασαν και με στήριξαν από την πρώτη στιγμή. Φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις.
Ακόμα να ευχηθώ στους πρώην συμπαίκτες μου καλή πορεία να έχουν από εδώ και πέρα και στα νέα παιδιά που έρχονται υγεία και να πάνε την ομάδα ακόμα ψηλότερα. Με εκτίμηση, Αντώνης Αθανασίου".

Παναγιώτης Τσιάρας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα