''Θέμα'' με Σίλντενφελντ

''Θέμα'' με Σίλντενφελντ

Νίκος Αθανασίου
''Θέμα'' με Σίλντενφελντ

bet365

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ αποχώρησε από την απογευματινή προπόνηση, ωστόσο, στο ιατρικό επιτελείο αισιοδοξούν πως θα είναι έτοιμος. Καρέλης για βασικός στη κορυφή.

Μετά τον Κάρλος Ζέκα και την... γκαντεμιά με την μπάλα στο μάτι που θα τον αφήσει εκτός αποστολής καθώς δεν προπονήθηκε ούτε και σήμερα, ο Γιάννης Αναστασίου είδε ακόμη έναν βασικό να αποχωρεί από την προπόνηση και να υπάρχει ''θέμα'' με την συμμετοχή του. Ο λόγος για τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος ένιωσε σξίφιμο στον προσαγωγό και τις επόμενες μέρες θα κριθεί η συμμετοχή του. Θα ακολουθήσει θεραπεία και το Σάββατο θα ξεκαθαρίσει αν μπορεί να αγωνιστεί. Πάντως, υπάρχει αισιοδοξία πως δεν έχει κάτι τόσο σοβαρό που θα τον αφήσει εκτός πρεμιέρας.

Φαβορί ο Καρέλης

Ο Γιάννης Αναστασίου θέλει η ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στον Παναιτωλικό στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος να αποτελείται από ποδοσφαιριστές που θα είναι απόλυτα έτοιμοι. Για αυτό και όπως όλα δείχνουν θα αφήσει στον πάγκο τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος θα είναι σε ετοιμότητα να μπει στο ματς αν ''στραβώσει'' κάτι. Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να εμπιστευθεί τον Νίκο Καρέλη για την κορυφή της επίθεσης, καθώς η εικόνα του νεαρού φορ ήταν αρκετά καλή τόσα στα φιλικά όσο και στις προπονήσεις.

Στις υπόλοιπες θέσεις, ο Καπίνο δεν... κουνιέται κάτω από τα δοκάρια, αριστερά ο Νάνο, δεξιά ο Μαρινάκης, ο Σίλντελφελντ στόπερ(αν όλα πάνε καλά) και παίζεται μια θέση ανάμεσα σε Κουτρουμπή και Τριανταφυλλόπουλο. Μέντες αμυντικό χαφ, μπροστά του ο Αμπέιντ και μένει ανοιχτή μια θέση. Υπάρχει πιθανότητα να αγωνιστεί εκεί ο Ντίνας, και στα άκρα της επίθεσης να παίξουν οι Μπαϊράμι και Μουζακίτης. ''Παίζει'' και το σενάριο να αντικαταστήσει τον τραυματία Ζέκα ο Λαγός ή ο Δώνης και να πάει στη φυσική του θέση ο Ντίνας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα