Μία... ανάσα από το 99!

Μία... ανάσα από το 99!

Gazzetta team
Μία... ανάσα από το 99!

bet365

Ο πρόεδρος του Άρη, Δημήτρης Ηλιάδης, με μία σειρά από προσωπικές ενέργειες και επαφές φέρνει τον Άρη ολοένα και πιο κοντά στην υπαγωγή του στο άρθρο 99.

Ο Ηλιάδης είχε μπαράζ επαφών για το άρθρο 99 με συνέπεια να βάλουν τις υπογραφές τους σε δηλώσεις εξυγίανσης και οι Αθανασιάδης και Ζαμπέτας. Πρόκειται για δηλώσεις που μπαίνουν στον φάκελο του Άρη για να φτάσει στο 60% των πιστωτών που απαιτείται για να μπει στο 99. Μετά την συμφωνία με το δημόσιο οι υπογραφές των δύο προαναφερόμενων αλλά και οι συμφωνίες με τους Κούπερ, Βελλίδη, Γιάκομπ και Αραβίδη δείχνουν να σφραγίζουν την υπαγωγή της ΠΑΕ στο συγκεκριμένο άρθρο.

Μένουν οι Παπαζαχαρίας και Παπαστεργιανός που δεν τα έχουν βρει ακόμα με την ομάδα. Στον Άρη όμως δεν ανησυχούν καθώς οι υποθέσεις τους δεν έχουν εκδικαστεί ακόμα. Ακόμα και όταν εκδικαστούν όμως θα μπουν στην λογική του μνημονίου της ΕΠΟ με τον Άρη να πρέπει δώσει τα χρήματα που οφείλει σε 33 δόσεις. Πλέον αναμένεται από τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης να κατατεθεί ο φάκελός του στα δικαστήρια. Αυτό θα γίνει την Παρασκευή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα