Στον Πανθρακικό ο Κατσικοκέρης

Gazzetta team
Στον Πανθρακικό ο Κατσικοκέρης

bet365

Την απόκτηση του Νίκου Κατσικοκέρη ανακοίνωσε ο Πανθρακικός. Διαβάστε τις πρώτες δηλώσεις του πρώην παίκτη της ΑΕΚ.

Παρότι ο υψηλόσωμος φορ φερόταν ένα βήμα από την επιστροφή του στον Εργοτέλη, τελικά κατέληξε στην ομάδα της Κομοτηνής! Ο Κατσικοκέρης επέλεξε τον Πανθρακικό και δήλωσε έτοιμος να δουλέψει πολύ για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή ΝΙΚΟ ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΗ. Ο νέος ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού υπέγραψε το επαγγελματικό του συμβόλαιο και θα λάβει μέρος στην απογευματινή προπόνηση».

Μετά τις υπογραφές, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, του Εργοτέλη, του Πλατανιά και του Κερατσινίου, δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση της ομάδας καθώς και τον κ. Μάντζιο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και με επέλεξαν να γίνω μέλος του Πανθρακικού. Τα υπόλοιπα παιδιά έχουν ήδη αρκετές προπονήσεις στην πλάτη τους οπότε πρέπει να καλύψω το χαμένο έδαφος. Ευελπιστώ πως σύντομα θα είμαι 100% έτοιμος ώστε να συμβάλλω και εγώ στην επίτευξη των στόχων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα