«Μάχιμος» ο Ιμπαγάσα

Δημήτρης Τομαράς
«Μάχιμος» ο Ιμπαγάσα

bet365

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επανήλθαν το απογευμα της Τρίτης στου Ρέντη και άρχισαν προπονήσεις για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας με την Καλλονή. Κανονικά προπονήθηκε ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Με αρκετές απουσίες, λόγω των υποχρεώσεων των διεθνών παικτών με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους, ο Ολυμπιακός άρχισε την Τρίτη την προετοιμασία του για το ματς με την ΑΕΛ Καλλονής στο ΟΑΚΑ. Το πρόγραμμα περιλάμβανε λίγο τρέξιμο και δουλειά στην φυσικά κατάσταση και στη συνέχεια μπάλα.

Έγιναν ασκήσεις κατοχής και πίεσης, σε μικρότερο χώρο, αφού οι ποδοσφαιριστές που ήταν παρόντες δεν ήταν και πολλοί. Το ίδιο συνέβη και με το δίτερμα, με τους παίκτες να δουλεύουν τακτική σε μικρό χώρο. Κανονικά γυμνάστηκε ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη στις 9:30 το πρωί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα