Πρέσινγκ Βέρντερ σε Μπονγκ

Πρέσινγκ Βέρντερ σε Μπονγκ

Δημήτρης Τομαράς
Πρέσινγκ Βέρντερ σε Μπονγκ

bet365

Η ομάδα της Βέρντερ Βρέμης πρεσάρει για τα καλά τον Γκαετάν Μπονγκ και την Βαλενσιέν για να κλείσει τον παίκτη. Αναποφάσιστος ο Αφρικανός ενώ στην Τουρκία εμπλέκουν εκ νέου τον Γιόχαν Ελμάντερ με τον Ολυμπιακό.

Οι Γερμανοί είναι σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του Μπονγκ και την Βαλενσιέν για να κάνουν δικό τους τον παίκτη με τους Γάλλους να μιλούν για συμβόλαιο δύο ετών. Ο μεταγραφικός στόχος των Πειραιωτών -σύμφωνα με τους Γάλλους- είναι ακόμα μετέωρος ως προς το τι θα κάνει για τη νέα σεζόν.

Η Βέρντερ Βρέμης από την άλλη προσπαθεί έτσι ώστε να ολοκληρώσει μία ώρα αρχύτερα την μεταγραφή. Στον αντίποδα στην Τουρκία εξακολουθούν να συνδέουν τον Γιόχαν Ελμάντερ με τον Ολυμπιακό ενώ γίνεται λόγος και για την Γουέστ Μπρομ και την Κόνιασπορ. Ο Σουηδός αποχωρεί από την Γαλατασάραϊ και οι εκτιμήσεις και οι πληροφορίες από την γειτονική χώρα δίνουν και παίρνουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα