Γιαταμπαρέ σε πρώτο πλάνο!

Γιαταμπαρέ σε πρώτο πλάνο!

Gazzetta team
Γιαταμπαρέ σε πρώτο πλάνο!

bet365

Την περίπτωση του Σαμπού Γιαταμπαρέ φέρεται να έχει προκρίνει ο Ισά έναντι του Σισοκό και ήδη βρίσκεται στη Γαλλία για τις επαφές με τη Μπαστιά.

Μπορεί οι πρωταθλητές Ελλάδας να προσπαθούν εδώ και καιρό να πετύχουν το μεγάλο deal με τον Μοχάμεντ Σισοκό, οι δυσκολίες ωστόσο που έχουν συναντήσει στην περίπτωσή του και το γεγονός πως έχει ήδη καθυστερήσει σημαντικά η μεταγραφή του «κόφτη», φαίνεται πως τους οδηγεί στην περίπτωση του Γιαταμπαρέ.

Ο μέσος της Μπαστιά άλλωστε εμφανίζεται να αρέσει περισσότερο στον Πιέρ Ισά, ο οποίος μάλιστα έχει κάνει και σχετική εισήγηση στη διοίκηση των Πειραιωτών. «Είναι καλύτερος παίκτης, σε νεαρή ηλικία και θα προσφέρει περισσότερα», ήταν τα λόγια του τεχνικού διευθυντή των «ερυθρολεύκων», σύμφωνα με το «Goal» και ήδη βρίσκεται στη Γαλλία για τον καθοριστικό κύκλο επαφών με τους Κορσικανούς.

Από εκεί και πέρα η Μπαστιά φέρεται να ζητάει 2 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον 24χρονο άσο από το Μάλι, ο οποίος είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και μάλιστα θέλει να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Στο «κόλπο» βέβαια παραμένει πάντα δυνατά και ο Σισοκό, που θεωρείται πιο «σίγουρη» λύση βάσει του πλούσιου βιογραφικού του και δεν αποκλείεται να είναι αυτός τελικά ο εκλεκτός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα