«Ιστορική» συμφωνία για Άρη

«Ιστορική» συμφωνία για Άρη

«Ιστορική» συμφωνία για Άρη

bet365

Ένα πολύ μεγάλο βήμα εξυγίανσης έκανε η διοίκηση του Άρη, που ήρθε σε συμφωνία με την Sportvision και έτσι προσπερνά έναν μεγάλο σκόπελο για την ένταξή του στο Άρθρο 99.

Σε μία πολύ σημαντική συμφωνία, ήρθε σήμερα η ομάδα του Άρη, καθώς ο πρόεδρος του συλλόγου τα βρήκε σε όλα με την Sportvision, έπεσαν οι υπογραφές και έτσι οι «κιτρινόμαυροι» ξεπερνούν ένα πρόβλημα 3 εκ ευρώ!

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Δημήτρης Ηλιάδης, κατάφερε να βρει την χρυσή τομή με την εταιρία, στην οποίοι υπήρχαν τελεσίδικες οφειλές 3 εκ ευρώ, κάτι που ανοίγει διάπλατα τον δρόμο για την υπαγωγή του συλλόγου στο άρθρο 99.

Το μόνο που απομένει πλέον για να γυρίσουν σελίδα οι κιτρινόμαυροι, είναι η θετική γνωμάτευση του νομικού συμβουλίου του κράτους, όπως και μερικές συμφωνίες με παίκτες, η οποίες βρίσκονται σε πάρα πολύ καλό δρόμο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα