Το νερό στο αυλάκι…

Το νερό στο αυλάκι…

Ηρακλής Αντύπας Ηρακλής Αντύπας
Το νερό στο αυλάκι…

bet365

Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει για την πρώτη εμφάνιση του Ολυμπιακού μπροστά στον κόσμο του και για την τετράδα που είναι ικανή για μεγάλα πράγματα!

Η πρώτη εμφάνιση του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη, επανέφερε τα χαμόγελα στα πρόσωπα των φίλων, αλλά και των ανθρώπων της ομάδας. Ο Μίτσελ παρέταξε κόντρα στην Άντερλεχτ, ένα σχήμα που πιθανότατα θα είναι το βασικό στη νέα σεζόν και είδαμε έναν Ολυμπιακό μεταμορφωμένο προς το καλύτερο.

Οι Πειραιώτες δεν θύμιζαν σε τίποτα την «προβληματική» ομάδα που είδαμε στη Γερμανία, αλλά και στο φιλικό με την Λίβερπουλ. Καλή αμυντική λειτουργία (εκτός από δύο τρεις περιπτώσεις που οι Βέλγοι έγιναν απειλητικοί από το δεξί άκρο της ερυθρόλευκης άμυνας), πρέσινγκ ψηλά με κάλυψη στους χώρους, χωρίς ο αντίπαλος να βρίσκει… χωράφι όταν έφευγε στην κόντρα, όπως συνέβη σε προηγούμενα φιλικά.

Φυσικά είδαμε και μια τετράδα μπροστά ικανή για πολύ μεγάλα πράγματα. Έχουμε και λέμε. Οι Σαβιόλα, Ντομίνγκεζ, Βάις και Κάμπελ μπορούν να κάνουν άνω κάτω τις αντίπαλες άμυνες. Δεν τους λείπει τίποτα. Οι δύο ακραίοι είναι… σφαιράτοι, ο Σαβιόλα είναι ο… Σαβιόλα και ο συμπατριώτης του, ο Ντομίνγκεζ είναι ικανός να περάσει την μπάλα από… κλειδαρότρυπα και να κατευθύνει μαεστρικά τους συμπαίκτες του.

Αν η μπάλα φτάνει σωστά σε αυτή την τετράδα, οι Πειραιώτες μπορούν να προσφέρουν πολύ καλό θέαμα στην Ελλάδα (αυτό είναι το ζητούμενο) και να διακριθούν για μία ακόμη φορά στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός έχει προσθέσει στο ρόστερ του, ποιότητα και ταχύτητα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό των περισσοτέρων ευρωπαϊκών ομάδων.

Η νίκη, αλλά και η εμφάνιση (του πρώτου ημιχρόνου) μας γεμίζει με αισιοδοξία και δείχνει ότι το νερό μπαίνει στο αυλάκι… Επίσης, λύνει τα χέρια και στον Μίτσελ που μετά την εικόνα στα προηγούμενα φιλικά δεν ήταν και ο πιο άνετος άνθρωπος στον κόσμο.

Τώρα ακολουθεί ένα ακόμα δύσκολο φιλικό, το τελευταίο της σεζόν. Η Βαλένθια διαχρονικά συγκαταλέγεται στις δυνατές Ισπανικές ομάδες και το φιλικό αποτελεί ένα πραγματικό κρας τεστ.

Υ.Γ. Εξαιρετική η παρουσίαση της νέας φανέλας με τα τέσσερα αστέρια. Άντε τώρα να περιμένουμε 10 χρόνια για να μπει το 5ο…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Ηρακλής Αντύπας
Ηρακλής Αντύπας

Ο Ηρακλής Αντύπας γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1975. Από μικρός λάτρευε το ποδόσφαιρο και το φαγητό. Στα πόδια μια μπάλα και στα χέρια ένα σάντουιτς! Τα χρόνια πέρασαν. Η μπάλα από τα πόδια πέρασε στην εξέδρα. Δεν έκρυψε ποτέ ότι άνηκε στη μία και μοναδική γενιά, των «επιστημόνων» που είχε πει και ο Σαλιαρέλης. Αποφοίτησε από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και ακολούθως (το 1993) ξεκίνησε την δημοσιογραφία στο ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ. Είχε την τιμή να μάθει τα μυστικά της πέννας από τον Θόδωρο Νικολαΐδη και τον Γιώργο Δασκαλόπουλο. Στην πορεία βρέθηκε για 1,5 χρόνο στο SPORTIME και ξεκίνησε ρεπορτάζ Ολυμπιακού, σε καθημερινή βάση, από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της SPORTDAY. Το… μενού περιλάμβανε και ραδιόφωνο, στον NOVAΣΠΟΡ FM. Για δύο χρόνια κάθε Δευτέρα βράδυ συνομιλούσε με τους ακροατές, κυρίως τους φιλικά προσκείμενους στον Ολυμπιακό. Επίσης, έκανε και τις μεταδόσεις των ευρωπαϊκών αγώνων των «ερυθρόλευκων», στα εκτός έδρας ματς. Πάντα σε πρώτο πληθυντικό…

Τον Ιούνιο αποφάσισε να κάνει ένα… Kit Κat και να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο από μια άλλη οπτική γωνιά. Μέχρι πότε; Θα δείξει…